Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kovetkezmenyekkel jar ha torok ferfihez megyek hozza aki nallam 11 evvel idosebb en 22 vagyok o 33, nincs meg csaladja viszont iszlam valasu es nagyon valasos?
életveszélyes egy fehér,európai,keresztény nő számára.
a vallásos török addig úriember,amíg nem a saját pályáján focizik. onnantól kezdve, hogy ott kell élned,ugyanúgy (vagy még úgy se) fog kezelni,mint egy török nőt és azt szerintem nem kívánod magadnak. haverom 3 évig volt törökben a nato-nál,nem mesélt erről szép dolgokat.
főleg,mert ahogy nézem, nem egy multinacionális vállalatnál ismerkedtetek meg...
Felvehetnéd a csadort, kiscsillag, és már annak is örülhetsz, ha az urad megengedi, hogy a kert végéig kimenj, nemhogy Svédországba vagy Németországba... oda lesz a jó világ, nem utazgathatsz majd ennyit, az tuti.
Egy dolgod lesz: gyereket szülni. Ja, meg vezetni a háztartást, a nők ott csak erre jók. Ha fiút szülsz, akkor juppí, ha meg kislányt, akkor ejnye, de végül is az se olyan rossz üzlet, majd elcseréli 5 kecskére.
Szerintem se menj ki! Főleg ha ennyire vallásos... vagy szeretnél te is minden hajnalban a szőnyegen térdepelni kelet felé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!