Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen elkorcsosult?

Mi a baj a szexszel?
Osszejossz valakivel, hozzabujhatsz estenkent, neha beszelgettek, neha szeretkeztek, neha csak elalszotok.

szerintem csak lelki társra vágysz, kicsit szeretethiányod van, ez teljesen normális
sok férfi is van így ezzel. nem mindenkinek mindene a sex, sokan vágynak beszélgetőtársra, vagy valakire akihez csak úgy egyáltalán odabújhatnak. az ember társas lény, és a testi kontaktusnak is nagy szerepe van az egészséges lelki fejlődésben (testi kontaktus nem egyenlő se a csókolózással, se a sexel)

nem vagy az.
nekem miután véget ért az első komoly kapcsolatom, jobban hiányzott az együttalvás, mint a szex.
a koliban aztán kerítettem is egy alvópartnert, jó volt. aztán - mivel ez egyébként egy nagyon bensőséges dolog szerintem - csak összejöttünk.
((((egész elkapott most a nosztalgia. már szakítottunk, és azóta se tudtam rájönni, mit láttam benne. hát asszem ezt. intimitást , figyelmet, közelséget adott.))))

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!