Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek és leszbik! Ha választhatnátok, lennétek inkább heterok vagy maradnátok homoszexuálisok?
"TOLERANCIA, EMBEREK! ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI! ANNYIRA NEHÉZ?"
Sajna Mo. mentalitásilag fényévekkel le van maradva a világ civilizáltabbik részétől, ezért sok magyarnak ez az eszme sajnos valóban igen komoly gondokat okoz.
Kedves 2009-09-27 09:55!
"Méghogy normális emberek? Egymás végbelében turkáló férfiaktól nincs gusztustalanabb. Akasszátok fel magatokat, ettől abnormálatlanabb dolog nem létezek, haljatok meg mind, sosem lesz helyetek a társadalomban, nem fog titeket elfogadni soha, persze mindenki mozoghat egy idő után olyan körben ahol elfogadják és alig érzi ezt, de akkoris beteges dolog engedni perverz saját nem iránti sexuális kapcsolat után." -Nagyon sajnálom, hogy a magadfajták ennyire agyalágyultak..téged boldoggá tesz, ha bántasz minket? Miért? Indokod van-e, vagy csak a haverjaid miatt lettél homofób? Bezzeg 2 leszbikus csajra ráizgulna a fatököd mi?:) istenem a férfiak ezért szánalmasak, már amelyik..ennél jobban nem utálok semmit, minket leszbikusokat dugnátok partyba, de a meleg fiúknak akasztófa jár? Nézzél már magadba! Vagy azért vagy ennyire a meleg fiúk ellen, mert neked is vannak elfolytott vágyaid, és ha te nem lehetsz meleg és nem bontakozhatsz ki, akkor más se tegye? szánalmas:):):):):)
Válaszom a kérdésre: Örülök, hogy időben felfedeztem a másságomat, sosem lennék heteró!! így vagyok teljes..! ha az ember úgyérzi valami hiányzik, és nem találja, akkor ki kell próbálni mindent, nekem bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!