Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melegek és leszbik! Ha választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek és leszbik! Ha választhatnátok, lennétek inkább heterok vagy maradnátok homoszexuálisok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 08:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én kiskamasz korom óta tudom, hogy meleg vagyok. Nem mondom, hogy fenékig tejfel így az élet, de soha nem akartam heteró lenni. Egyszerűen így érzem helyesnek az életet.
2009. szept. 23. 16:01
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Méghogy normális emberek? Egymás végbelében turkáló férfiaktól nincs gusztustalanabb. Akasszátok fel magatokat, ettől abnormálatlanabb dolog nem létezek, haljatok meg mind, sosem lesz helyetek a társadalomban, nem fog titeket elfogadni soha, persze mindenki mozoghat egy idő után olyan körben ahol elfogadják és alig érzi ezt, de akkoris beteges dolog engedni perverz saját nem iránti sexuális kapcsolat után.

Kérdésedre válaszolva én egyik sem lennék, én felakasztanám magam! Ezt javaslom neked is, haljá meg!!!

2009. szept. 27. 09:55
 13/24 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó szerintem pedig neked kéne magad felakasztani.Félre értés ne legyen én hetero vagyok, eszemben sincs ,hogy leszbi legyek.

De semmi közöm ahhoz hogy kinek mi a jó "kinek a végbelében turkál"...

Ugyanolyan emberek mint mi/ mi is ugyanolyanok vagyunk mint ők.

Heterok között is biztos vannak a te értékrendedtől eltérő emberek,akkor akasszák fel magukat?

2009. szept. 27. 10:10
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is hetero vagyok, de nem ítélem el a homoszexuálisokat. Tényleg ugyanolyan emberek, mint mi. Nekik is van egy beállítottságuk, amikről ők nem tehetnek, és kénytelenek elfogadni... és aki ezért nem képes elfogadni őket, hát az szerintem szánalmasabb. Aki úgy van vele, hogy akasszák fel magukat a homoszexuálisak, kívánom annak, hogy ő is az legyen, és legyen öngyilkos..
2009. szept. 27. 10:44
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Pedig nagyon is közöm/közünk van hozzájuk, mig az utcán megfogják a seggem vagy vékony hangon nyálaznak neked/meleted.
2009. szept. 27. 10:45
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne már, utolsó! Egy meleg férfi megfogta az utcán a segged??? Érdekes, én ilyet még nem hallottam - a hetero férfiak sokkal tiszteletlenebbek a nőkkel szemben. Ha igaz, amit mondasz: remélem, azon is így ki fog akadni a közvélemény, hogy a nőket a férfiak taperolják a közlekedési eszközökön. Vagy az normális???

Attól meg, hogy valakinek vékony a hangja, semmi bajod nem lesz. :)

2009. szept. 27. 12:13
 17/24 anonim ***** válasza:
3%

Na én vok újra akit úgy lepontoztatok! Ilyenekben nem vagyok toleráns, és ne haragudj de akárhogy is magyarázza itt bárki h a homoszexualitás normális akkor sem lesz az:)

Nem egyenértékű egy hetero kapcsolattal sorry.

Azt ítélem el rohadtul h szegény gyerekeknek ilyen rossz példát mutatnak, nem engedném h bu.zik gyereket neveljenek. És nem én vagyok a szemét h így gondolom. A melegek MÁSOK(már a szóban is benne van h nem olyanok mint a normál ember, na mind1:)). Sosem fogom őket tolerálni. Jöhet az újabb bámulatos lepontozás:)

2009. szept. 29. 19:42
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

14/F vagyok és meleg.

nem tudok dönteni, hogy mi lenne a jobb, mert nőkkel el sem tudnám képzelni a szexet.

de jó lenne heterónak lenni, mert elegem van a sok baszogatásból...

szóval olyan 50%-ban lennék heteró... vagyis akkor biszex lennék:D

2009. okt. 17. 14:50
 19/24 anonim ***** válasza:
48%

Hetero akarok lenni.. 18 éves vagyok és már 4-5 éves korom óta tudom, hogy más vagyok. Elegem van abból, hogy éjszakákat bőgök át, és a kérdéseimre választ keresek.. Viszont megedződtem az biztos. De ennyi év szenvedes nekem bőven sok... Majd talán a következő életemben :(

Én nem tudom magamat elfogadni. Egyébként transszexuális vagyok..sajnos..

2010. márc. 4. 14:51
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó, szép példát fogsz mutatni a gyerekeidnek mondhatom! Ez ferde hajlam, nem vagytok normálisak, ennyi. Normális a férfi és nő közti kapcsolat."

Ilyen alapon akkor mindenki rosszul van nevelve,aki nem két szülővel, ahogy Te írod, apával és anyával nő fel... pedig akkor igen kevés normális ember van, mert mennyien nőnek fel csonka családban... ahol csak anya van, ott a gyerek hol lát férfimintát? akkor arra is azt mondod, hogy abból a gyerekből nem lesz ember?

És még akkor nem beszéltünk arról, hogy sok apa/anya alkoholizál, veri a gyerekeit. De ők megtehetik, mert heterók...

Viszont a melegek nem.

érdekes, hogy a melegekkel sokszor az a bajotok, hogy nem lesznek utódjaik, így terhére vannak a társadalomnak. de ha meg akarnak gyereket, akkor az a baj, hogy miért...

Az nem lehet kifogás, hogy milyen gyereket nevelnének belőle. Egyrészt melegnek nem lehet nevelni senkit, mert a génekben dől el. és ha mást nem mondjak: ha lehetne olyan, hogy valakit melegnek nevelnek, miért születnek a melegek 100%-ban heteró családokba?

TOLERANCIA, EMBEREK! ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI! ANNYIRA NEHÉZ?

2010. ápr. 9. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!