Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás pasik, nektek ez kizáró ok?
"Utolsó te is beszűkült vagy, ha azt hiszed a két hülye pi*csa miatt mind ilyen :)"
Az utolsó mondatot nem kell komolyan venni :P Nyilván nem hiszek ilyesmit :)
Na azért :)
Egyébként nekem eddig két szakmunkás végzettségű pasim volt, az egyikkel baromi rossz volt, de nem ezért, hanem azért, mert emellé eszméletlen hülye is volt. A másiknál nagyon fiatal voltam, életem első plátói szerelme, aztán elegem lett :D De ekkor még 16 voltam :)
Aztán később mindig diplomásokat sodort utamba a sors. És a nagy Ő-m is diplomás, így hozta az élet. Ha nem lenne diplomája ugyanígy szeretném :) És szerintem ő is engem :)
Én találkoztam már buta diplomással és értelmes szakmunkással is... Hiába magolta a könyveket, ha a lényeget nem érti, és nem képes logikusan gondolkodni.
Én például nem azért nem szereztem diplomát, mert hülye vagyok, vagy mert nem lettem volna rá képes, hanem azért, mert mást akartam csinálni, ennyi.
Persze itt az is kérdés, hogy miféle diplomáról van szó...
"na ne már. én akit ismerek, és nincs diplomája, érdekes, mindig talál munkát ha akar. nem is beszélve arról, hogy két olyan tehetséges, életre való ismerősöm is van, aki tök "suttyó" egyik ráadásul börtönviselt, de mind kettő szorgalmas üzletember, Magyarország egyik legjobban felfutott marketing cégét vezeti az egyik, a másik tv reklámmal foglalkozik, de mindkettőnél befigyel a merci, meg az A8-as Audi, és évente háromszor járnak tájföldre meg hawai-ra, meg síelni, vitorlázni."
Ne a pénz legyen már az emberi érték, kedves uram, és a gazemberséget ne nevezzük már életrevalóságnak. Aki börtönviselt, az egy utolsó senki bármennyi pénze is van, és bármit is csinál az életben. Azt pedig ne hidd, hogy az Audi becsületes pénzből van. Egy bűnöző ne legyen már pozitív példa! Persze ha neked a lopás, csalás, hazugság érték akkor nincs miről beszélni.
Én őszintén szólva szívesebben leszek csóró diplomás orvos, mint milliárdos "életrevaló" bűnöző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!