Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18-25 év körüli nők! Zavarna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-25 év körüli nők! Zavarna, ha első randin kiderülne a fiúról, hogy beszédhibás? Kizáró ok lenne? Vakrandiról van szó (netes ismerkedés)

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 14:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Milyen jellegű a beszédhiba?
2013. febr. 3. 14:12
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Én raccsolok, kicsit jogtalan lenne elítélnem bárkit, ha valami beszédhibája lenne. De ha nekem nem lenne, akkor sem zavarna. A dadogás néha picit idegesítő tud lenni, de hamar meg lehet szokni azt is.
2013. febr. 3. 14:13
 3/21 anonim ***** válasza:
41%
Azt a jó eget ilyen kérdést.:D
2013. febr. 3. 14:14
 4/21 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ha kicsit beszédhibás, de látszik rajta, hogy okos, nem idegeskedik, akkor nem zavarná a lányokat.
2013. febr. 3. 14:15
 5/21 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok megint: Attól függ mennyire beszédhibás. Ez a kérdésből nem derül ki. A dadogás még nem annyira probléma nálam.
2013. febr. 3. 14:16
 6/21 anonim ***** válasza:
36%
Nem hiszem, hogy zavarna, de szerintem illik ezt tisztazni elore. Mondjuk, ha nagyon posze az illeto, es varatlanul er, nem biztos, hogy megtudnam allni mosolygas nelkul, persze nem rosszindulatbol, csak meglepne a dolog. A dadogas nalam nehez ugy, borzasztoan zavar es nem szokja meg a fulem, ami inkabb az en defektem, nem a masike. Ugyanakkor ezt se mondanam kizaronak, ha minden masban 100/100-as szamomra az a valaki.
2013. febr. 3. 14:17
 7/21 Mókusgyilkos ***** válasza:
94%

2.: miért van olyan érzésem hogy a "fogyi" nálad az idiótát jelöli? egyébként nem írtál nagy hülyeséget mert fogyatékossághoz tartozik a beszédhiba [ha súlyos]

def:

fogyatékos az aki érzék vagy mozgásszervi, értelmi, szociális, kommunikációs hiányossága tartós és mértéke eléri azt a szintet amikor már ez hátráltató tényező.

2013. febr. 3. 14:19
 8/21 anonim ***** válasza:

A barátom nem nagyon tudja kiejteni a R-betűt, bár ez nem olyan észrevehető, már a járás során derült csak ki. Szerintem irtó aranyos, és ettől csak még jobban szeretem.

Mondjuk, ha valami feltűnőbb baja lenne, pl dadog, vagy valami, akkor az se hiszem, hogy nagyon zavarna, bár tény, elég türelmetlen fajta vagyok. De "elnézném neki", hiszen nem ő tehet róla.

2013. febr. 3. 14:20
 9/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Erről nem ő tehet.
2013. febr. 3. 14:21
 10/21 anonim ***** válasza:
A netes ismerkedés is érdekes. Sokféle dologból jön össze: a szöveg amit ír az egyénke, kép csere , telefonon hang. Ezek meghatározóak. Ezek szerint telefonon nem is hallottátok egymás hangját sem. Persze minden ember más. Valakinek lehet kizáró ok, valakinek nem. Ezt így eldönteni nem lehet.
2013. febr. 3. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!