Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 év körüli nők! Zavarna, ha első randin kiderülne a fiúról, hogy beszédhibás? Kizáró ok lenne? Vakrandiról van szó (netes ismerkedés)
Volt egy barátom,aki nagyon gyorsan beszélt és "beledadogott" a mondandójába.
Őt elvitték logopédushoz ,aki azt mondta,hogy azért van mert
mert "gyorsabban gondolkodik",mint ,ahogy beszélni tudunk.
De ha odafigyelt,akkor ez nem jött elő.Amig együtt voltunk sokat javult,mert mindig szóltam neki (finoman),hogy megint túlpörög az agya:)
Szóval nem ,nem kizáró ok!
Hehe, utolsó, ez velem is előfordul néha, de nem tekintem beszédhibának, mert önerőből megszüntethető.
(#16os voltam.)
17-től
18-19 -nak /nek :)
nem egyedi a probléma :)
En a helyedben meg randi elött fonetikusan irnek neki (Beszedhibad szerint). Ha rakerdez, hogy miert irsz igy, akkor mond el neki, hogy finoman fel szeretned kesziteni, hogy van egy kis sexapeal a beszededben.
Szerintem, ez igy charmeosabb es neked könnyebb szoba hozni. Mert elöbb-utobb ugyis kiderül es titkolni nehez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!