Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18-25 év körüli nők! Zavarna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-25 év körüli nők! Zavarna, ha első randin kiderülne a fiúról, hogy beszédhibás? Kizáró ok lenne? Vakrandiról van szó (netes ismerkedés)

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 14:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha én meg zavarba vagyok, állandóan beszélek, nekem meg ez fogható fel ennek. Ez ilyen kiegészítős párkapcsolat lenne:D
2013. febr. 3. 14:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy kizáró ok lenne. Attól, hogy valaki pösze, sejpít vagy dadog, még lehet normális az illető :).
2013. febr. 3. 14:26
 13/21 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha hadar vagy kicsit pöszécske, az nem lenne kizáró ok.
2013. febr. 3. 14:43
 14/21 anonim ***** válasza:
Általánosban nekem is volt olyan osztálytársam, akinek meggyűlt a baja az r-hanggal, nem pörgött a nyelve. Első hallásra azt hittem, valami tájszólás az oka, de nem mondanám, hogy zavart. Később, gimiben fel sem tűnt az olasztanárom pöszesége, csak miután ő jegyezte meg. Ettől még simán el lehet képzelni egy párkapcsolatot valakivel.
2013. febr. 3. 15:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy barátom,aki nagyon gyorsan beszélt és "beledadogott" a mondandójába.

Őt elvitték logopédushoz ,aki azt mondta,hogy azért van mert

mert "gyorsabban gondolkodik",mint ,ahogy beszélni tudunk.

De ha odafigyelt,akkor ez nem jött elő.Amig együtt voltunk sokat javult,mert mindig szóltam neki (finoman),hogy megint túlpörög az agya:)

Szóval nem ,nem kizáró ok!

2013. febr. 3. 15:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, utolsó, ez velem is előfordul néha, de nem tekintem beszédhibának, mert önerőből megszüntethető.

(#16os voltam.)

2013. febr. 3. 15:23
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is túl gyors az agyam, a nyelvem meg nem tudja követni. De ha odafigyelek, akkor tudok rendesen beszélni, általában akkor jön elő, ha fáradt vagyok vagy részeg :D :D
2013. febr. 3. 15:37
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

17-től

18-19 -nak /nek :)

nem egyedi a probléma :)

2013. febr. 3. 15:49
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem a dadogás nagyon zavar, a többi beszédhiba nem. Korrektnek tartom, ha a hendikeppes dolgokról előre szólnak. Én pl. baromira rövidlátó vagyok, szemüveges, de az a képeken látszik. Jobb szólni róla.
2013. febr. 3. 17:52
 20/21 anonim ***** válasza:

En a helyedben meg randi elött fonetikusan irnek neki (Beszedhibad szerint). Ha rakerdez, hogy miert irsz igy, akkor mond el neki, hogy finoman fel szeretned kesziteni, hogy van egy kis sexapeal a beszededben.

Szerintem, ez igy charmeosabb es neked könnyebb szoba hozni. Mert elöbb-utobb ugyis kiderül es titkolni nehez lesz.

2013. febr. 5. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!