Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, fiúk! Megkérhetnélek...

Férfiak, fiúk! Megkérhetnélek benneteket egy kis visszaemlékezésre?

Figyelt kérdés

Ha szépnek, okosnak és jólelkűnek találjátok a jelenlegi (esetleg volt/néhai) feleségeteket/élettársatokat/barátnőtöket, akkor legyetek szívesek elmesélni, hogy hol, milyen körülmények közepette ismerkedtetek meg vele, hogyan szólítottátok meg (vagy ő kezdeményezett-e esetleg), szóval mindent leírhattok, amire emlékeztek.

Köszönöm szépen. :)

2012. okt. 4. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az Origo társkeresőjén 9 éve. 30 F
2012. okt. 4. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Iwiw-en a pasik és csajok alkalmazásban 3 éve!

Azóta már a feleségem is lett :)

2012. okt. 4. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Az egyetemen, de ez hosszú történet. Mondjuk azóta el is váltunk, de attól még szép, okos és minden bizonnyal jólelkű is maradt.
2012. okt. 4. 12:23
 4/8 anonim válasza:
100%
Összenéztünk a buszon Valentin napon.
2012. okt. 4. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy kisváros vasútállomásán. Akkor még csak 16 voltam ( ő 15) Megkeresett az egyik közösségi oldalon, felvette velem a kapcsolatot és elmentünk randizni. Akkor belsőre bejött, de egyáltalán nem tartottam vonzónak, ezért nem is jöttünk össze. Később, úgy 1,5 múlva felvettem vele újra a kapcsolatott, találkozgattunk, majd összejöttünk. Sajnos csak úgy 1 évet jártunk, mert egy buliban (ahol nem voltam ott) kavart egy sráccal és azonnal szakítottam vele, de szerettem, asszem még mindig szeretem. Ennek 3 éve...

22/F

2012. okt. 4. 12:48
 6/8 anonim válasza:
A munka helyen és 5-és féléve vagyunk együt már van egy kislányunk is :)
2012. okt. 4. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Haverom elhozta a barátnőjét és annak a barátnőjét a suliba. A haverom barátnőjének a barátnőjével el kezdtünk beszélgetni, megadta a telefonszámát. Barátságnak indult a dolog, de később belém szeretett és nem utasítottam vissza.
2012. okt. 4. 14:15
 8/8 Ian Catman ***** válasza:
100%

Szociológiai mérések szerint (és szerintem is) a kapcsolatok kb. 80 százaléka, vagy több, a munkahelyhez (ez lehet iskola, egyetem, stb.) kötődik. Ez érthető, hisz életed egy harmadát átalszod, egy harmada munkahely (vagy iskola), a maradék időt azzal töltöd, akiket megismersz vagy egyedül.

A munkahely nem feltétlen munkatársat jelent.

Egy tanárnál lehet munkatárs, de lehet egy gyerek szülője, egy konferencián egy kolléga, vagy egy kolléga házastársa (nem szép dolog, de előfordul), lehet az iskola könyvtárosa, stb. Mindenképp nagy valószínűséggel a munkához/iskolához kötődik.

A lány nyugodtan kezdeményezhet.

Esetemben is a lány kezdeményezett, egy szerkesztőségben, egyszerűen meghívott egy sörre, mert untuk a társaságot. Nem lett belőle semmi rossz, ha nem számítjuk a házasságot...:-)

2012. okt. 5. 09:47

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!