Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás pasik, nektek ez kizáró ok?
egy diplomás pasival vagyok. szerinted?
az, hogy neked csak érettségid van, nagyrészt nem kizáró ok. de ezzel a gondolkodással ne számíts arra, hogy bárki is komolyan vesz.
18 éves vagyok és nem egy diplomás srác hívott randira/szeretett volna kapcsolatot tőlem.
(Mondjuk ez lehet,hogy kicsit más eset,mert fiatalabb vagyok,szóval eleve képtelenség,hogy nekem is legyen.)
NEM, egyáltalán nem.
Hogy lenne már kizáró ok?!
Nem a diplomádat szeretem és kivánom, hanem téged.
Az meg, hogy diplomája van valakinek nem egyértelmű bizonyítéka annak, hogy okos is.
Nem vagyok diplomás, de olyan munkakörben dolgozom, amit általában diplomás szakemberek végeznek. (És közben tanulok)
Az, hogy valaki nem diplomás, az nem kizáró ok. (A diplomás nőknek érdekes módon annál inkább..). Az viszont, ha úgy gondolja, hogy neki nem kell okosnak lennie, mert nő, a férfinak pedig nem kell fejlett érzelmekkel rendelkezni, mert az a nők tulajdonsága, az kizáró ok....
Hál istennek a párom nem ilyen. :)
Nem hinném.
Nekem ugyan lesz, kettő három is, de a páromat ez annyira nem érdekelte, hogy már komolyan majdnem rosszul esett :D
Én büszkén mesélek neki mindig, hogy eddig milyen sikereket érek el, mennyit tanulok, tudok stb, de mindig azt mondja, hogy csak az eszem érdekli, nem a lexikális tudásom, amit egyébként becsül, csak lesz*rja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!