Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás pasik, nektek ez kizáró ok?
Na jó azért nem mindegy milyen diplomáról beszélünk.
Orvosi dolgokban biztos nem pipál le egy orvost egy úgynevezett laikus.
Nem akarok megsérteni senkit, de tényleg vannak olyan diplomák, amin én is csak nézek, hogy ez meg mi, de azért nagyon sok használható és nem igazán képes elvégezni ezt egy butább ember.
Kedves kérdező a diploma meg nem léte nálam nem kizáró ok, de az viszont igen, ha nem vagy okos és művelt (ehhez nem kell diploma). Ami viszont kizáró ok, ha a lánynak nincsen jövőképe, nincs normális állása és nincsen semmi szakmája.
Valamint bizonyos diplomák MEGLÉTE esetén alapból feltételezem, hogy az illető lány idióta és ostoba. Ilyen diplomák a szabadbölcsész, és az andragógia.
köszönöm a válaszokat!
14-es, attól tartok, nem tudhatod, hogy miért tettem fel a kérdést, így nem is igazán tudsz megítélni engem és a látókörömet
nem vadászom diplomás pasikra, az egész igazából egy elvi kérdés volt.
igazából azt akartam megtudni, hogy a diplomám hiánya rontotta-e le az esélyeimet egy bizonyos a pasinál, vagy más tényezők (kérem, aki az előző válaszaimat nem olvasta el, ne kezdjen kiosztani, köszönöm)
Eddig 2 barátnőm volt, aki diplomás volt/lett. Mindkettő semmirekellő, önző p-csa volt, ráadásul sekélyes és szűk látókörű. Most van egy barátnőm, akinek nincs diplomája. Viszont van érett gondolkodása, talpraesett, szorgalmas, nyitott mindenféle témára, kedves, odaadó, jószívű.
Ennek alapján én pont az ellenkezőjét kezdem gondolni: diplomás nővel soha többet..
31/F, diplomás
Utolsó te is beszűkült vagy, ha azt hiszed a két hülye pi*csa miatt mind ilyen :)
Ők nem a diplomájuktól hülyültek meg, alapból ilyenek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!