Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál volt már ilyen a családban?
Nagynéném férje (aki 33-34 év körül lehet), még kb 3 éve egyszer megfogta a derekam egészen "véletlenül", majd arra fogta, hogy összetévesztett a feleségével, aki teljesen más testalkatú, sokkal vékonyabb, mint én, így nem nagyon lehetett még hátulról sem összetéveszteni, sőt más színű ruhában is voltunk. Azóta ha családi összejövetel van próbálom őt kerülni, sosem maradok vele egy helyiségben. Többször is hozzàm ér, de nem "úgy", hanem ha pl puszival köszönünk mindenkinek, akkor nekem még megfogja a vállam is. Nagyon kellemetlen ez nekem, nem szóltam erről még senkinek sem. Kb 1,5 éve született közös gyerekük is a feleségével, meg már régóta együtt vannak. Vagy csak beképzelek valamit? Engem mikor szóbahoznak mindig csak dícsér, hogy én ezt-azt biztos jól tudom.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!