Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tabu téma a meztelenkedés a legtöbb családban?
Passz. Nálunk nem tabu, szóval ha véletlenül meglátok valakit meztelenül, akkor nem izgat, meg fordítva se, de direkt sose mászkálunk egymás előtt meztelenül. Max fürdőből kijövet meglát, vagy ilyesmi. De kb lesz.arja, és továbbmegy...
Szerintem aki nem úgy nőtt fel, hogy látta meztelenül a rokonait, az nem tudja elképzelni, hogy egyébként ez annyira hidegen hagyja az embert. Szóval semmilyen szexuális jelleg nincs benne, egyáltalán nem gerjedsz rá a testvéredre, szüleidre, és fordítva sem, ugyanolyan totál közömbös az egész, mint amikor egy strand öltözőjében látod a rengeteg meztelen nőt/férfit. Nem érdekel az egész.
Én erre tudok gondolni, hogy ezért fura nekik.
hát azt még megértem, hogy ha egy nagylány az apja előtt nem meztelenkedik, vagy nagymama előtt (nálunk így van). de tesóimmal, anyával egyáltalán nem az. jó, mondjuk már egy ideje öcsém előtt sem nagyon mutatkozok lenge öltözékben, mert könyörög, hogy megfoghassa a cicimet vagy rácsap a fenekemre.
de amúgy nem tabu. én nem is vagyok szégyellős, és szerintem sok lányban kevesebb lenne a feszültség, mondjuk "az első" előtt, ha nem úgy nevelnék őket, hogy jajj, úristen nehogy lássanak meztelenül, mert akkor úristen. kb ennyi az indok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!