Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tabu téma a meztelenkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabu téma a meztelenkedés a legtöbb családban?

Figyelt kérdés
főleg testvérek közt. például 2 fiu testvér miért szégyenlős egymás elött? mindegyiknek ugyanaz van ott neki és ugyanugy a testük része mint a kisujjuk, de ugyan ez igaz lányoknál is.
2013. jan. 17. 22:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
mert nem mindenki születik nudistának.....az emberben általában van valamilyen mértékű szemérem...és amugy sem látnám szivesen a tesóm ilyen részeit sem...:)
2013. jan. 17. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
miért baj, ha tabu? miért kéne másként lennie? miért jó, ha másként van?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nemtom, de nálunk nem az
 4/11 anonim válasza:
Akkor te miért nem jársz mezítelenül a 2 fiú testvéred előtt???
2013. jan. 17. 22:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Passz. Nálunk nem tabu, szóval ha véletlenül meglátok valakit meztelenül, akkor nem izgat, meg fordítva se, de direkt sose mászkálunk egymás előtt meztelenül. Max fürdőből kijövet meglát, vagy ilyesmi. De kb lesz.arja, és továbbmegy...

Szerintem aki nem úgy nőtt fel, hogy látta meztelenül a rokonait, az nem tudja elképzelni, hogy egyébként ez annyira hidegen hagyja az embert. Szóval semmilyen szexuális jelleg nincs benne, egyáltalán nem gerjedsz rá a testvéredre, szüleidre, és fordítva sem, ugyanolyan totál közömbös az egész, mint amikor egy strand öltözőjében látod a rengeteg meztelen nőt/férfit. Nem érdekel az egész.

Én erre tudok gondolni, hogy ezért fura nekik.

2013. jan. 17. 22:14
 6/11 anonim ***** válasza:
42%

hát azt még megértem, hogy ha egy nagylány az apja előtt nem meztelenkedik, vagy nagymama előtt (nálunk így van). de tesóimmal, anyával egyáltalán nem az. jó, mondjuk már egy ideje öcsém előtt sem nagyon mutatkozok lenge öltözékben, mert könyörög, hogy megfoghassa a cicimet vagy rácsap a fenekemre.

de amúgy nem tabu. én nem is vagyok szégyellős, és szerintem sok lányban kevesebb lenne a feszültség, mondjuk "az első" előtt, ha nem úgy nevelnék őket, hogy jajj, úristen nehogy lássanak meztelenül, mert akkor úristen. kb ennyi az indok XD

2013. jan. 17. 22:15
 7/11 A kérdező kommentje:
egy szóval se mondtam hogy 2 fiu testvérem van, vagy hogy nem mászkálok egyedül
2013. jan. 17. 22:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, nálunk a tesóm és anyum előtt nem probléma az ilyen, de apa előtt nem vagyok ruha nélkül és ő sem.
2013. jan. 17. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk nem tabu, én is szoktam mezítelenül járkálni a házban, úgy mint rajtam kívül mindenki más, nincs ezzel probléma szerintem, hisz egy CSALÁD vagyunk.
2013. jan. 17. 22:33
 10/11 anonim ***** válasza:
3 bátyám van, nem szokásunk egymás előtt meztelenkedni. max alsógatyáig, de teljesen ruha nélkül nem.
2013. jan. 17. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!