Én 1-es tipusú neurofibromatozisban "szenvedek":A családban senki másnál nem diagnosztikálták ezt a betegséget. Mi az esélye annak hogy esetlegesen az én gyermekem is örökölheti?
Megkérdezhetem hogy micsoda a betegséged?
Remélem találsz rá gyógymódot , hogy vállalhass gyermeket!
Üdv!
Kedves l9.50-es!
A varázslók nem értenek mindenhez.Például ehhez biztosan nem,kérlek,ne akard,hogy butaságokra költse a pénzét a kérdező.Azt az összeget,amit oda(természetgyógyász)fizetne ki a nagy semmiért,költse értelmesebb dolgokra.
Kedves Kérdező!
Ha NF-es vagy a gyermeked nagy valószínűséggel is NF -es lesz. Mindenképpen keres meg, hogy genetikai tanácsadót ajánlhassak neked.
Vannak már olyan lehetőségek, amivel magzati korban lehet szűrni az NF-et.
Illetve ajánlom keresd fel weboldalunk! NF Magyarország www.neurofibromatozis.com
Oldalunk fórumán, genetikai tanácsadónknak is felteheted kérdéseidet.
Üdvözlettel!
Bach Rezső
NF Magyarország
Sajnos nekem is NF-em van. :(
Ha létezik olyan természetgyógyász, aki megitat velem valamilyen csoda elixirt vagy ismer valamilyen gyógynövényt vagy kezelést amitől huss eltűnnének a bőrömről a csomók, az igencsak jó lenne, kész csoda.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!