Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el neki/vezessem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki/vezessem rá? (lent)

Figyelt kérdés
Barátommal eddig egyszer kerültünk olyan helyzetbe,hogy úgymond kivertem neki,viszont utána nap megbeszéltük hogy lehet hogy még nem kéne.A baj az,hogy én azóta szeretném megint,de nem tudom mit szólna,hogy reagálna..:D
2013. ápr. 1. 23:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves is vagy te bogaram?
2013. ápr. 1. 23:42
 2/7 A kérdező kommentje:
16.:d
2013. ápr. 1. 23:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az ölébe ülnék, csókolóznánk simogatnám... Mikor érzem hogy áll neki akkor elkezdeném ott is simogatni, ha leállít hagyom és próbálkozok máskor. Ha nem, akkor menni fog minden tovább :)) 19/L
2013. ápr. 1. 23:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor mit nem kéne? 16 vagy gondolom, remélem akkor ő is legalább annyi.

Úgyhogy nem hiszem, hogy ennek gondnak kéne lennie

2013. ápr. 1. 23:51
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi.:))
2013. ápr. 1. 23:56
 6/7 anonim ***** válasza:
nem vagyok büszke a kortársaimra, nagyon nem :( nem f.sznak kéne lennie a kezedben bakker :O annyira elkapkodjátok...
2013. ápr. 2. 00:21
 7/7 A kérdező kommentje:
kinek mi.én úgy gondolom,hogy ennyi idősen ez nem sok..ha lennék mondjuk 12-13 oké,meg nem minden második sráccal vagyok így,hanem a barátommal..
2013. ápr. 2. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!