Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy a "hagyományos" szexel még várjunk, de az orálba benne vagyok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 15:45
1/9 anonim válasza:
Ha még elmondani se mered, akkor ne csináld.... Amúgy meg simán kinyitod a szád és vagy beszélsz rajta, vagy beveszed a szádba... Mindenhogy meg fogja érteni. -.-
2/9 anonim válasza:
Hát úgy, hogy kinyitod a szádat!
3/9 anonim válasza:
Amikor egyutt vagytok, pl teveztek, vacsoraztok, fogj egy banant es nyomkodd be-ki a szadba, kozben szigoruan nezz a baratod szemebe. Ebbol venni fogja a lapot.
4/9 anonim válasza:
Szerintem így bele se kezdj-már mint a szexbe.
5/9 anonim válasza:
Inkább leszopod?
Szoptál te már életedben vagy az is az első lesz?
Hány évesek vagytok?
És ő meg kinyal úgy gondoltad?
6/9 anonim válasza:
a mai tiniknek a szopás nem szex, hanem a barátság megpecsételése ... ehhh
7/9 anonim válasza:
Ne mondd neki, tapizd, vedd elő, aztán kezdj neki.. Ilyen egyszerű
8/9 anonim válasza:
kedves kérdező! nem tudom hány évesek vagytok és mióta ismeritek egymást, de ha még itt tartasz, hogy ezt sem tudod hogyan kezeld, akkor kár még belekezdeni
előbb beszéljetek erről, N
9/9 anonim válasza:
Cuppanj rá, majd észreveszi... ha meg nyomulna tovább a szexre, akkor meg megmondod neki, hogy még nem szeretnéd... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!