Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem csak nem tudom hogyan mondjam el neki hogy tetszik egyből nyiltan vagy vezessem rá?
A lány egyszer egy hétre eljött edzeni hozzánk (vizilabda) és akkor elég szoros volt a kapcsolat, de már nem bírom kivárni hogy nem mondjam meg neki hogy amúgy nagyon tetszik
mellesleg nagyon messze lakik de egyszer kétszer lehet hogy tudnék vele találkozni :S
ja és még annyi hogy csetbe tudnám neki elmondani sajnos :(
hát akkor beszélgess vele chaten vagy hasonlók. :D flörtölj vele, kacérkodj, dícsérd de persze finoman, és hogyha ő is folytatja, és ő is bókol neked akkor biztosan van nála esélyed. még ezt játszd el pár alkalommal, aztán pedig hívd el mondjuk az edzésedre és hogy utánna elmehetnétek valahova (ha érdeklődik irántad, akkor tetszene neki,hogyha ott lehetne, és imponálni is tudnál neki). vagy akár egy sima randira is hívhatod. hogyha igent, mondd akkor tuti lehet valami, viszont hogyha azt mondja, hogy most nem ér rá, vagy majd még beszéltek róla, akkor 85%-ban, hogy nem akar tőled semmit. remélem igent mond, és sok sikert ;)
15/L
Köszi!
Te már csak biztos tudod hiszen lány vagy, bízok benned meg magamba, de akkor amikor 1hétre lejött edzésre majd visszament Szentesre (ott lakik) az előtt kért tőlem egy puszit meg azért még ezt vettem észre hogy mosolyog amikor ránézek meg nevet a vicceimen csak már nem találkozok vele nagyon sokszor max ha elkezdenénk járni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!