Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavaró lenne, ha egy lány így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró lenne, ha egy lány így néz ki? :S

Figyelt kérdés

Most már szégyellem, de régen, depressziós korszakom alatt sokat falcoltam magam, és ez mindkét karomon meglátszik. Eléggé halványodik, szóval nem feltűnő, de engem zavar, nem tudom, a fiúkat mennyire...

L/15

2009. szept. 20. 10:19
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Megfogadom a tanácsod, holnap megyek, kérem a beutalót:D

Amúgy szerencsére eddig nem találkoztam senkivel, akinek kizáró ok lett volna, csak gondoltam felkészülök, hátha vannak (és mennyien?), akiknél ez ennyire nem oké.

Van ilyen is olyan is, tényleg mindenkinek köszönöm a segítséget!

2009. szept. 20. 15:08
 22/31 anonim ***** válasza:
93%

aki azt írta h addig hordj pulcsit meg csuklószorítot míg teljesen be nem gyógyul az mit gondol? én 3 éve vágtam meg magam utoljára de most is ugyanolyan a nyoma mint egy hónappal utána. a hegek megmaradnak, ez van. aki azt írja, h elmebeteg vagy, az nyilván nem ismeri milyen depressziósnak lenni. aki meg nem érti h nem lehet szeretni a fiatalságot az meg nyilván nem tudja, h milyen zűröket okozhatnak a serdülőkori hormonváltozások. én is depressziós voltam, vagdostam magam, öngyilkossági kísérletem is volt, vállalom. ez van. aztán ahogy 17 lettem (szerintem kb addigra normalizálódott a hormonháztartásom) úgy elmúlt az egész pillanatok alatt, h észre sem vettem. van ilyen. örülj neki h túlélted és ne foglalkozz a sok gyökérrel.

20/L

2009. szept. 20. 21:24
 23/31 anonim ***** válasza:
6%
Képzeld hülye ringyó, mindenki volt kamasz, senki nem 20 évesen esett ki az anyjából, és érdekes még régebben divat volt ép ésszel felnőni és kibírni azt a rohadt nagy hormonváltozásokat, és a büdös nénikédnek magyarázd be a depi vagyok öngyi leszek szöveget, majd mikor először vág a ragyás képeden a felismerés h egy szar alak vagy és szar a mindennapi taposómalom és nem becsülnek semmire majd akkor lehetsz depi, veled csak egy a rohadt nagy baj, hogy nem sikerült rendesen semmit megcsinálnod az életben, pedig az öngyilkosságot megtehetted volna, de te ahhoz is csíra voltál a többi elmebeteg s*ggfejjel együtt hogy elég jól megnyomd a kést a karodon mikor vagdaltad, akkor nem kéne ilyen klinikai kórképekkel együtt szívnunk a levegőt az utcán!
2009. szept. 20. 22:26
 24/31 anonim ***** válasza:
9%

22:26-nak: Teljes mértékben egyet kell hogy értsek veled...

A véleményemet pedig nem írom le, mert már egyszer leírtam, de akkor is valamelyik f*sszapó kis "jajj de szar az életem 16 évesen, így vagdalkozzunk" lepontozott, mert fáj neki az igazság!

2009. szept. 20. 23:44
 25/31 anonim ***** válasza:
90%
nem mondtam, h egészséges dolog depresszió, ez egy betegség, és senki nem tehet róla. és senkinek nem kötelező azokkal foglalkozni akik épp szarban vannak, úgyh nem értem mi ez a nagy felháborodás részetekről. lehet, h ti szerencsések voltatok, de attól még nem kell másokat még jobban a sz*rba taposni, és lehet h sz*rok vagyunk, de attól még emberek. mindenkit így lehordtok akinek vmi betegsége van?
2009. szept. 21. 07:09
 26/31 anonim ***** válasza:

egyet értek az előttem szólóval..annyit fűznék hozzá, ti szarabb emberek vagytok, mint mi. Mert mi képesek vagyunk együttérezni, addig ti képtelenek. Attól, h a te életedbven minden tökéletesen működött, a máséban még nem biztos. Van aki gyenge, és nem birja a bajokat, míg más erős, és megrendíthetetlen. Nem vagyunk egyformák. Egyszerűen van, aki hajlamosabb a depire, mint más. Nyilván azért nem teljesen normális a vagdosás, de nem kell megvetni őket, minket sem.

Ha ynnira okosak vagytok, foglalkozzatok mással inkább!!

2009. szept. 21. 15:20
 27/31 anonim ***** válasza:
Kedveseim, qrvára de sz*r életem volt...csak megsúgnám, hogy: szüleim elváltak, apám alkoholista, volt egy abortuszom...soroljam még? Ezzel az erővel én is vagdoshattam volna magam, de nem tettem meg! Hogy miért? Mert nem vagyok olyan elmebeteg, mint ti!
2009. szept. 21. 23:18
 28/31 anonim ***** válasza:

(már írtam párszor, szintén én is vagdostam magam)

képzeld az én szüleim is elváltak, évekig nem bírtam feldolgozni, a nevelőapám kikészíti az egész családot, anyukámmal állandóan veszekednek, apám is depressziós volt a válás után és ő is meg akart halni, nekem is volt abortuszom, megcsalt a barátom, nem voltak igazi barátaim...

a különbség h te olyan alkat vagy aki könnyebben feldolgozza a dolgokat, a hozzám hasonlóak meg így reagálnak rá. ezért senkit nem lenne szabad elítélni, inkább segíteni kéne. (ez nem vonatkozik azokra az emósokra akik divatból vagdossák magukat)

2009. szept. 21. 23:52
 29/31 anonim ***** válasza:
bizony, a depresszió egy betegség amiről senki nem tehet, és ha nagyon akarod lehet elmebetegségnek is nevezni, mert végülis olyasmi, csak sértő. az meg h kinél alakul ki és kinél nem nagyban öröklött hajlam kérdése.
2009. szept. 21. 23:55
 30/31 anonim ***** válasza:

15.20 vagyok...még anyit, h akkor sem vagyunk elmebetegek! Fogjátok már föl végre!

Attól, h ezekkel a szavakkal mégjobban a sárba tiportok, szentem neketek sem lesz jobb..szal inkább hagyjatok minket békén...ha nem tetszik, ahogy élünk..nem kell velünk fioglalkozni.

De fogjátok be a pofátokak addig, ameddig nem értitek, h mi történik igazából velünk. Azt meg chak akkor tudjátok meg, ha ti is beleestek. Ezt pedig igazán nem kívánom nektek...

2009. szept. 22. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!