Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavaró lenne, ha egy lány így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró lenne, ha egy lány így néz ki? :S

Figyelt kérdés

Most már szégyellem, de régen, depressziós korszakom alatt sokat falcoltam magam, és ez mindkét karomon meglátszik. Eléggé halványodik, szóval nem feltűnő, de engem zavar, nem tudom, a fiúkat mennyire...

L/15

2009. szept. 20. 10:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
58%
Kedves 10:36-os, én nem bátorítok senkit szerintem, ellenben az egyel előttem szóló...akinek a "Kedves barátja rocker" ! Rágondoltál? Vagy ha rám, én kérek elnézést!
2009. szept. 20. 10:39
 12/31 anonim ***** válasza:
..de latom,2 db. 10:34 -es van, a rocker baratosnak.
2009. szept. 20. 10:39
 13/31 anonim ***** válasza:
62%

Nem feltűnési viszketegség drágáim.Hanem nyomor az életem.16 éves vagyok,és inkább magamnak okozok kárt minthogy más vágja el a nyakam.Megkéseltek már,és elég gáz érzés.Szétverték majdnem a fejem,és miért? nem tudom.Mikor normális voltam,és mentem az utcán.Még akkor nem is vágtam magam.Kővel dobáltak meg.

És a családban állati zűr van,csonka családom van.Mit tehettem volna? ....de ezt már mindegy.Apám szétverte anyámat,a tesóm meg engem,aztán vad idegenek is szétverték a fejem.

2009. szept. 20. 10:45
 14/31 anonim ***** válasza:
55%
Pasitól függő...volt barátomat egyáltalán nem zavarta, h én is...de azért nem mki fogadná el, nyilván. Mondjuk nekem volt annyi eszem (idővel rájöttem), h inkább a lábamat vagdosom, és az nem látszik, csak akkor...ha nincs rajtam semmi vagy csak bugyi. Így meg úgyse sokat látnak. Elég csúnya hegek, de nem bántam meg őket! Megnyugtatott és jól esett. Persze jobb, ha nem csinálod tovább, de megértelek, teljesen:)
2009. szept. 20. 10:51
 15/31 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat, akár bátorító volt, akár leoltottak, a szememben mind építő jellegű volt!

Szerencsére már túlestem ezen, pszichológia kezelés, és persze gyógyulni akarás után. Elmondhatom, hogy boldog vagyok.

Amilyen gyakran csak lehet, pulcsit vagy valamilyn hosszú ujjú fölsőt hordok, nyáron napoztatom, mert állítólag attól halványodik, és gyógykrémeket használok rá.

Többet sosem fogom megint csinálni, megfogadtam a családnak, barátaimnak, szakembereknek, de elsősorban MAGAMNAK.

2009. szept. 20. 10:54
 16/31 anonim ***** válasza:
36%
Csak 3 szó: te elmebeteg vagy... Aztán lehet lehúzni, gyökerek! Akkor is ez van
2009. szept. 20. 11:39
 17/31 A kérdező kommentje:
Fúú, úgy imádom, amikor valaki beleköt másba, és közben magát minősíti. -.-'
2009. szept. 20. 11:51
 18/31 anonim ***** válasza:
74%
de Te is kedves utólsó
2009. szept. 20. 11:53
 19/31 anonim ***** válasza:
74%
Most 20 vagyok, és 14-15 éves koromban én is depressziós voltam (senki nem értett meg, lázadtam stb). Igen, én is vagdostam magam, ám akkor szó sem volt divatról, emoról meg főleg nem. Az akkori barátom is egy gerinctelen volt és én meg féltem lépni, ez hosszú. Mára begyógyultak, nyomuk sincs, de ha egy srác a karod miatt nem fog veled ismerkedni komolyabban akkor nem is akart tőled semmi komolyat. Így kell hogy elfogadjon!
2009. szept. 20. 12:05
 20/31 anonim ***** válasza:
23%

Alapból kizáró ok ha valaki hülye és vagdossa magát, az ilyen ember nem normális, a zárt osztályon a helye.

19f

2009. szept. 20. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!