Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró lenne, ha egy lány így néz ki? :S
Most már szégyellem, de régen, depressziós korszakom alatt sokat falcoltam magam, és ez mindkét karomon meglátszik. Eléggé halványodik, szóval nem feltűnő, de engem zavar, nem tudom, a fiúkat mennyire...
L/15

Nem feltűnési viszketegség drágáim.Hanem nyomor az életem.16 éves vagyok,és inkább magamnak okozok kárt minthogy más vágja el a nyakam.Megkéseltek már,és elég gáz érzés.Szétverték majdnem a fejem,és miért? nem tudom.Mikor normális voltam,és mentem az utcán.Még akkor nem is vágtam magam.Kővel dobáltak meg.
És a családban állati zűr van,csonka családom van.Mit tehettem volna? ....de ezt már mindegy.Apám szétverte anyámat,a tesóm meg engem,aztán vad idegenek is szétverték a fejem.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat, akár bátorító volt, akár leoltottak, a szememben mind építő jellegű volt!
Szerencsére már túlestem ezen, pszichológia kezelés, és persze gyógyulni akarás után. Elmondhatom, hogy boldog vagyok.
Amilyen gyakran csak lehet, pulcsit vagy valamilyn hosszú ujjú fölsőt hordok, nyáron napoztatom, mert állítólag attól halványodik, és gyógykrémeket használok rá.
Többet sosem fogom megint csinálni, megfogadtam a családnak, barátaimnak, szakembereknek, de elsősorban MAGAMNAK.

Alapból kizáró ok ha valaki hülye és vagdossa magát, az ilyen ember nem normális, a zárt osztályon a helye.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!