Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró lenne, ha egy lány így néz ki? :S
Most már szégyellem, de régen, depressziós korszakom alatt sokat falcoltam magam, és ez mindkét karomon meglátszik. Eléggé halványodik, szóval nem feltűnő, de engem zavar, nem tudom, a fiúkat mennyire...
L/15

Ez egy hülye divat, hogy vagdossátok magatokat... Valószínű megmarad a nyoma.
Engem zavarna. Imádom, amikor a párom végigsimít a bőrömön és azt mondja, hogy lehet ennyire sima.
Szóval kár elcsúfítani.
Persze attól még lehetsz szerethető ha elmúlik ez a marhaság Nálad.

Soha a büdös életben nem fogom megérteni, hogy a fiatalságot, hogy nem szeretik a mai fiatalok?! Ahogy nézem 15 éves vagy, és azt írtad, hogy "régen, depressziós korszakom alatt" mi az, hogy tizenévesen idáig fajulnak a dolgaid akár otthon akár suliban, hogy eljuss addig, hogy vagdosd magad?! HA ezt elmagyarázza nekem valaki vagy akár te is kérdező...akkor sem fogom megérteni! Ez a saját véleményem...
De, hogy a kérdésnél maradjunk, szerintem zavarni fogja, még ha el is fogadja majd az aktuális partner, belül rágni fogja magát, hogyha esetleg elhagy, mikor fogod megint vagdosni magad...!
Summa summárum: szerintem ahogy már (leírták) egy elmebeteg csinál ilyet csak és a (normálisabb) fiúkat igen is zavarni fogja!
Üdv

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!