Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavaró lenne, ha egy lány így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró lenne, ha egy lány így néz ki? :S

Figyelt kérdés

Most már szégyellem, de régen, depressziós korszakom alatt sokat falcoltam magam, és ez mindkét karomon meglátszik. Eléggé halványodik, szóval nem feltűnő, de engem zavar, nem tudom, a fiúkat mennyire...

L/15

2009. szept. 20. 10:19
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%
nekem volt egy barátnőm, akinek voltak vágásnyomok a karján... én elfogadtam így, azzal a kikötéssel, hogy nem teszi meg ujra... nem lesz senkinek sem baja vele :) csak ne ted meg ujra mint a volt bartánőm.....
2009. szept. 20. 10:21
 2/31 anonim ***** válasza:
52%
Hogy ne lenne zavaró. Ha öngyilkossági kísérletet teszel az annyit jelent az én szemembe, hogy elmebeteg vagy. És szerintem ezzel nem csak én vagyok így. Ha még is akkor bocs. Csak véleményt nyilvánítottam.
2009. szept. 20. 10:22
 3/31 anonim ***** válasza:
84%
Engem nem zavarna.
2009. szept. 20. 10:22
 4/31 anonim ***** válasza:
48%
Illetve ha nem csak öngyilkossági kísérlet, csak erek felvágása, akkor is elmebetegnek nézlek. Ez már nem depresszió.
2009. szept. 20. 10:23
 5/31 anonim ***** válasza:
86%
hát ez elég gáz, és 15 évesen.. de nem akarlak letolni... ne csinálj többet ilyen marhaságot, amíg nem gyógyul be teljesen addig hordj csuklószorítót vagy pulcsit.. de takard el mert bolondnak fognak hinni...
2009. szept. 20. 10:25
 6/31 anonim ***** válasza:
56%

Ez egy hülye divat, hogy vagdossátok magatokat... Valószínű megmarad a nyoma.

Engem zavarna. Imádom, amikor a párom végigsimít a bőrömön és azt mondja, hogy lehet ennyire sima.

Szóval kár elcsúfítani.

Persze attól még lehetsz szerethető ha elmúlik ez a marhaság Nálad.

2009. szept. 20. 10:26
 7/31 anonim ***** válasza:
52%
Nekem eleven hús a karom,felvan szabdalva.És a barátom így szeret ahogy vagyok.Azt mondta ne változzak meg.Más véleménye nem érdekel.Ő rocker,és elfogad,mert tudja miért tettem/teszem.
2009. szept. 20. 10:34
 8/31 anonim ***** válasza:
62%

Soha a büdös életben nem fogom megérteni, hogy a fiatalságot, hogy nem szeretik a mai fiatalok?! Ahogy nézem 15 éves vagy, és azt írtad, hogy "régen, depressziós korszakom alatt" mi az, hogy tizenévesen idáig fajulnak a dolgaid akár otthon akár suliban, hogy eljuss addig, hogy vagdosd magad?! HA ezt elmagyarázza nekem valaki vagy akár te is kérdező...akkor sem fogom megérteni! Ez a saját véleményem...

De, hogy a kérdésnél maradjunk, szerintem zavarni fogja, még ha el is fogadja majd az aktuális partner, belül rágni fogja magát, hogyha esetleg elhagy, mikor fogod megint vagdosni magad...!

Summa summárum: szerintem ahogy már (leírták) egy elmebeteg csinál ilyet csak és a (normálisabb) fiúkat igen is zavarni fogja!

Üdv

2009. szept. 20. 10:34
 9/31 anonim ***** válasza:
53%
Utolso valaszolo,attol,amitol te feltunesi viszketegsegben szenvedsz,NE batorits mast,jelen esetben a tizeneves kerdezot ekkora nagy baromsagra.Remelem,majd idovel megjon az eszed es elnovod.
2009. szept. 20. 10:36
 10/31 anonim ***** válasza:
...bocsanat, utolso elotti valaszolonak irtam az elobbit,a 10:34 -nek.
2009. szept. 20. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!