Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, mennyire zavaro szamotokra ha egy lany szemuveges?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok hogy mikor mar parkapcsolatban vagytok a lannyal,akkor nyilvan emiatt nem szeretitek majd kevesbe.De ha meg csak ismerkedtek,elofordulhat hogy valaki a szemuvegessege miatt tetszik meg kevesbe vagy kelti fel kevesbe az erdeklodeseteket? Szoval ha valaki szerintetek szep,az szemuvegben is ugyanolyan szep? Tudom,kicsit hulye kerdes,bocsanat :D De aki valaszol annak elore is koszonom :)2011. júl. 28. 22:46
1/27 anonim válasza:
Nem tudom miért, de nekem bejönnek a szemüveges lányok.
3/27 anonim válasza:
Jaj, első vagyok és lemaradt a 19F
4/27 anonim válasza:
nekem is bejönnek főleg a titkárnő stilus :P
5/27 anonim válasza:
Nekem mindegy, hogy szemüveges-e vagy nem, de ha szemüveges, akkor álljon jól neki az a szemüveg.
6/27 anonim válasza:
barátnőm korábban szemüveges volt több évig, most lett 2-3 hónapja kontaklencséje, valamiért jobban felkelti a pasik figyelmét.. :)
( a barátnőm szemüveggel se az a titkárnő stílusú, inkább amolyan kis aranyos,kislányos:) )
8/27 A kérdező kommentje:
Titkarno stilus? :)
2011. júl. 28. 22:56
9/27 anonim válasza:
semmi gond nincs vele, legalább nem megy a szemébe.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!