Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "van rajta mit fogni" lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "van rajta mit fogni" lány mit jelent számotokra?

Figyelt kérdés
Nekem ez a fogalom olyan semmitmondó. Szerintem valami olyan típusú lányt jelent akinek telt melle, kerek feneke van, de egyébként karcsú dereka van. De a lányok többsége alkatilag sem tud ilyen lenni, vagy a mell, vagy a fenék hiányzik, nem feltétlenül azért mert diétázik, vagy fogyózik, hanem alkatilag sem olyan. Ha meg diétázik akkor meg se egyik se másik nincs meg. Vagy ha tényleg minden megvan, akkor ahhoz még egy nagy pocak is társul sajnos. A szép van rajta fogni lányok többsége számára szinte elérhetetlen álom csupán. Számotokra mi a van rajta fogni típus? Az is ide tartozik akinek pl. van feneke de melle nincs, vagy van melle, de nincs feneke is, vagy az már nem?
2011. okt. 2. 17:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon is sok lány van ilyen akinek van feneke, melle és nem is 100 kiló, de ahhoz hogy ezt a kifejezést mondhasd egy lányra, nem feltétlenül vékony alkatú. Haverokkal mi is mondtunk már ilyet, nem egyszer, egy kicsit combosabb, de még azért nem vastag lányra, hogy nekem tetszik, legalább van mit rajta fogni, én inkább az ilyeneket szeretem, mint a csontkollekciókat.
2011. okt. 2. 17:35
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Fura. Mert én sok lányt látok akiknek van mellük, van fenekük és még ha egy kis has is van, akkor is ívelt a derekuk. És itt a lényeg, van derekuk.

Vagy neked mekkora mell számít mellnek?

Mert én is sok olyan lányt látok tényleg, akiken van mit fogni.

2011. okt. 2. 17:37
 3/15 A kérdező kommentje:

Nekem az már mellnek számítana, ha mondjuk elférne a tenyeremben. Mindenem megvan, kerek fenekem, erősebb combok, ívelt derék, de a természet, és a gének lapos mellel ajándékoztak meg. :( Akármennyi kiló vagyok oda egy centi sem megy, csak deréktól lefele hízok. :(

Ilyen esetben nem nézem le a lányokat akik megcsináltatják a mellüket. Én csak azt szeretném, hogy a legkisebb méretben domborodna.

2011. okt. 2. 17:41
 4/15 sztbali ***** válasza:
88%
Nem feltétlenül a karcsú lányokra kell érteni. A vékony csontkollekcíótól távol áll a teltebb nőies alak, mert azokra már lehet azt mondani, hogy van rajta mit fogni. Ide tartoznak azok a lányok akiknek van hasuk, combjuk és a derekuk nem feltétlenül vékony.
2011. okt. 2. 17:43
 5/15 A kérdező kommentje:
Aki tud linkeljen képet, ki mit tart akkor van mit fogni lányon. :)
2011. okt. 2. 17:45
 6/15 A kérdező kommentje:

[link]

Például nekem ezt jelenti a van rajta mit fogni kifejezés...

Az én alkatom meg kb. a fekete bőrű lányéhoz hasonló, csak lapos mellekkel:

[link]

2011. okt. 2. 17:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Pl

[link]

[link]

[link]

Sajnos kicsi a kép nem találom nagyobb méretben:

[link]

De ezek közül mindegyiknek szép alakja van. Ezekre mondanám,hogy teltkarcsúak.

2011. okt. 2. 17:52
 8/15 A kérdező kommentje:
Jah meg nem épp ilyen lapos hassal. ^^"
2011. okt. 2. 17:53
 9/15 anonim ***** válasza:

Bocsi OFF:

Ha a saját testalkatodra vagy kiváncsi,akkor a leírtak alapján te körte alkat vagy :)

És alkattól függetlenül,szinte bármilyen formájúra lehet azt mondani, hogy van mit rajta fogni.Az általános az szerintem is a cici+popsi.

2011. okt. 2. 17:54
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha azt a kifejezést hallod, hogy "van mit fogni", akkor Jennifer Lopezt , vagy Beyonce-t képzeld el magad elé.

Nekem náluk a vékonyabb csajok az ideálom, de ugye nem ez volt a kérdés.

2011. okt. 2. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!