Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány akitől ha a fiúja azt kérné hogy megtapossa sétáljon rajta megtenné?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki csinálta már?
Kicsit ilyen úrnő/szolga játékra gondolok.Beletartozna lábimádás is stb.
Csak lányok írjanak
2009. szept. 24. 17:49
1/8 anonim válasza:
megtaposnám én :D :D azért ez nem olyan durva..:d
2/8 anonim válasza:
Én már tapostam meg srácot, de csak azért hogy kiroppanjon a háta:D élvezte de nem szexuálisan:D úgyhogy ha a párom kérné megtenném persze:D nem nagy dolog!
3/8 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak:Igen de ha ilyen extrém dolgokkal együtt mittudomén tűsarkúban stb akkor is?
2009. szept. 24. 18:25
4/8 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak:De ha nem a hátán hanem a mellén hasán stb akkor is?
2009. szept. 24. 18:26
5/8 anonim válasza:
első vok; hát ha neki jól esik...acélbetétesbe is megtaposom :D
6/8 A kérdező kommentje:
Hányas lábad van amúgy?És ha nem vagyok tolakodó a súlyod mennyi?
2009. szept. 24. 19:09
7/8 anonim válasza:
Én szoktam kérni, hogy a barátnőm tapossa meg a hátam néha, tudod milyen jó, ha már a masszírozás sem segít rajta?
Egyébként te meg egy beteg állat vagy, az egy dolog, hogy te férfi létedre azt szereted, ha aláznak, de már arra is gerjedsz, ha egy lány beírja, hogy ő megtenné a saját barátjának??
Legyen életed baz, légy férfi és keress magadnak egy nőt!
8/8 anonim válasza:
ez kicsit beteges xtem. es NEM, nem tennem meg. szeretkezes kozben a max egy erosebb hajhuzas vagy karmolas. a durvasag egyaltalan nem vonz. magassarkuban a mellkasodon?? te normalis vagy????meg egy 45 kilos pihekonnyu csaj is nagy karokat tehet benned, nemhogy egy 60 kilos! (ami azert meg nem is tulsuly 1 magasabb lany eseten!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!