Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "van rajta mit fogni" lány mit jelent számotokra?
Figyelt kérdés
Nekem ez a fogalom olyan semmitmondó. Szerintem valami olyan típusú lányt jelent akinek telt melle, kerek feneke van, de egyébként karcsú dereka van. De a lányok többsége alkatilag sem tud ilyen lenni, vagy a mell, vagy a fenék hiányzik, nem feltétlenül azért mert diétázik, vagy fogyózik, hanem alkatilag sem olyan. Ha meg diétázik akkor meg se egyik se másik nincs meg. Vagy ha tényleg minden megvan, akkor ahhoz még egy nagy pocak is társul sajnos. A szép van rajta fogni lányok többsége számára szinte elérhetetlen álom csupán. Számotokra mi a van rajta fogni típus? Az is ide tartozik akinek pl. van feneke de melle nincs, vagy van melle, de nincs feneke is, vagy az már nem?2011. okt. 2. 17:32
11/15 anonim válasza:
Mell meg fenék és nem a darázs derék hanem kis felesleg derékon meg kis has de nem egy hordó has érted.Mi a melóhelyen ilyen nőkre mondjuk
12/15 anonim válasza:
Én erőteljesen a van rajta mit fogni kategóriába tartozom. Vékony a derekam viszonylag lapos a hasam. Emellett van egy jó széles csípőm nagyobbacska combokkal (amiket már elég jól feszesítek popsi comb tornával). ÉS elől sem vagyok egy deszka. Nincsenek tőgyeim de azért meg vagyok áldva mejjekkel :D Én így fejezném ki a van mit fogni kategóriát. Ahogy te is leírtad. És valóban nem egyszerű elérni kell hozzá egy alkat... Én sokat tettem azért hogy lapos legyen a hasam és a fenekem is ne nagy valag legyen hanem formás popó. Melli adottság az meg megint olyan dolog, hogy vagy van vagy nincs. Viszont pocak azért ne legyen mert rohadtul nem nőies... Az az egy nem.
13/15 anonim válasza:
Én is magamat a van mit fogni kategóriába sorolom.Nekem bár tenyérbeillőek a melleim(80-85B-C),csak sajnos nincs meg az álom formájuk.(csak izgalmi állapotban kerek ill ha hideg van)Talán majd ha lesz gyerekem,szülés után megműttetném!Combos,fenekes vagyok,a hasam viszonylag lapos,üléskor látni,hogy van úszógumi,homokóra alkatom van asszem,de rendszeresen sportolok én is teszek a cél érdekében.(feszes has).Ami elég gáz,az az,hogy a felkaromon nem tudok már formálni,sajnos az elég vastag...ja és van némi narancsbőröm is,de panasz még igazából nem volt rám... :D max csipkelődések:)
14/15 anonim válasza:
ja és Kedves Kérdező: nehogy utálni merd magad bármi miatt! :))Légy kibékülve magaddal s meglásd minden sikerül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!