Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú! Nagyon zavaró, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú! Nagyon zavaró, ha egy lány csak a térdéig borotválja a lábát? Vagy ha ott középen nem kopasz?

Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 21:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Hát azért elég csúnya ha a combja szőrös... Amúgy a "középre" vonatkozó rész azt mindenki máshogy szereti.
2009. jún. 19. 21:35
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Hát nekem személy szerint nem jön be az ha egy lány szőrös,akár középen is!lehet,hogy másnak bejön,de nekem nem!
2009. jún. 19. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, de azért hadd szóljak hozzá :-)

Én csak térdig szőrtelenítem a lábamat, a combomat úgy hagyom, DE nekem valamiért olyan, hogy combon világosabb a szőr, mint térdig, és ezért nem tűnik fel senkinek. Ha valakit még így is zavarna, arra hadd ne mondjak semmit, természetesen ha a combom is látványosan szőrös lenne, ott is szedném, de így, hogy fel se tűnik, ott hagyom.

:-)

2009. jún. 19. 21:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy a combja is szőrös e.Pl: nekem ott nem látszik így nem szedem.A középre vonatkozó részben csak annyit, hogy ki hogyan szereti.Neked kell eldönteni.Ja ha meg még a combjain csak olyanok a szőrök mint a kezén ne szedje, mert csak erősebb lesz.Az meg már gáz ha nő.
2009. jún. 19. 21:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, az összes pasi arról papol, hpgy a természetes szépséget szereti, hogy a természetesség a legfontosabb egy nőben és a kisugárzás.

Na és persze ezen belül szőrtelenítse magát, legyen kopaszítva a puncija, mert ezek annyira természetesek...

2009. jún. 19. 21:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
hát ja ezzel énis ugyvagyok mint az utolsó hozzászóló. én combomon is csak szőke "pihék" vannak, azokat minek leszedni? amelyik pasi nyavajogni merne csak ezért.. kivágnám a fenébe :D
2009. jún. 19. 21:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Lábamat csak térdig gyantázom, mivel a combomon alig látszik a szőr. Ott középen meg inkább csak nyáron, strandszezonban, mivel barátom most nincsen.
2009. jún. 19. 21:58
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Persze, igazad van, bocs, tényleg nem ez a téma, de valahogy kicsűszott belőlem :)
2009. jún. 19. 21:58
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Nincs bajom a szőrös puncival, bár nyalni a kopaszt kellemesebb. Combon viszont nem szeretem a szőrt.
2009. jún. 19. 22:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és én leszedem a combomon is a szőrt mivel fekete a hajam színe ezért ott is sötétebb és engem zavar, középen is leszedem de azt is csak azért mert én úgy jobban szereten, nekem kényelmesebb.

18/L

2009. jún. 19. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!