Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú! Nagyon zavaró, ha egy lány csak a térdéig borotválja a lábát? Vagy ha ott középen nem kopasz?
Én nő vagyok, de azért hadd szóljak hozzá :-)
Én csak térdig szőrtelenítem a lábamat, a combomat úgy hagyom, DE nekem valamiért olyan, hogy combon világosabb a szőr, mint térdig, és ezért nem tűnik fel senkinek. Ha valakit még így is zavarna, arra hadd ne mondjak semmit, természetesen ha a combom is látványosan szőrös lenne, ott is szedném, de így, hogy fel se tűnik, ott hagyom.
:-)
Hehe, az összes pasi arról papol, hpgy a természetes szépséget szereti, hogy a természetesség a legfontosabb egy nőben és a kisugárzás.
Na és persze ezen belül szőrtelenítse magát, legyen kopaszítva a puncija, mert ezek annyira természetesek...
Nő vagyok és én leszedem a combomon is a szőrt mivel fekete a hajam színe ezért ott is sötétebb és engem zavar, középen is leszedem de azt is csak azért mert én úgy jobban szereten, nekem kényelmesebb.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!