Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fragen kérdése:
Igaz-e az, hogyha orális szex során nem történik ejakuláció akkor a HIV vírussal nem fertőződhet meg a 'befogadó' fél?
Figyelt kérdés
Suliba csinálok kiselőadást az AIDS-ről és szeretném ha minél több dolgot el tudnék róla mondani a többieknek mert nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki vigyázzon az egészségére. Ezért szeretném tudni, ha a fiú nem élvez el orális szex közben akkor a HIV-től biztosan védett e a lány.2013. márc. 30. 19:52
1/6 anonim válasza:
google a barátod
üsd be :hiv vírus
és tele lesz a képernyőd
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem meg itt mert erre nem találtam konkrét választ.. hidd el nem az egész prezit innen vett válaszokból csinálom ;) de azért köszönöm a hasznos válaszod
2013. márc. 30. 19:59
4/6 A kérdező kommentje:
a második válaszolónak köszönöm a segítségét, ugyanakkor a nyílt sebet értem de ha a sperma nem jut be a szájnyílásba akkor az előváladék nem tartalmazhat elég vírust, nem?
2013. márc. 30. 20:09
5/6 anonim válasza:
Itt van egy kis táblázat, amelynek az alsó két sora mutatja a HIV átadásának valószínűségét az általad felvetett szituációban. A lényeg, hogy orálisan nehezen terjed, de terjed a vírus, a terjedéshez viszont a szájban sebnek kell lennie.
Arról sajnos nem találtam biztos forrást, hogy az előváladék tartalmaz-e vírust, de a sejtésem az, hogy tartalmaz, viszont ez a fentiek miatt nem olyan fontos kérdés.
6/6 A kérdező kommentje:
ez tökéletes! nagyon köszönöm!
2013. márc. 30. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!