Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
amikor érzed, h közel jársz, akkor álljatok le egy kicsit, pihentesd, addig pedig, h a barátnőd ne jöjjön ki a "ritmusból" simogasd, izgasd.
Vagy pedig a másik, amit hallottam, hogy amikor nagyon érzed, akkor szorítsd össze a makkodat, és várd meg, míg elmúlik az érzés (ezt hallottam, nem tudom, h mennyire igaz/valós). 18L
Azert irok,mert nekem is voltak ezzel gondjaim anno. (35F)
En nem tudtam ezen valtoztatni,csak ha a partner hosszu idon keresztul azonos volt. De van ra egy jo modszer, hogy igazan a javadra forditsd a dolgot!
Eloszor is, ezt elore kozold a partnereddel!: "En hamar elmegyek,de csak elsore, utana mar sokkal jobb!"
Masodszor, amikor erzed, hogy mar elindult kifele,ami ki akar jonni, akkor azonnal vedd ki! S fontos,hogy ne erj hozza, amig ki nem jott minden. (O se erjen hozzad)
Ezutan tartsatok egy max 5 perces pihenot (utojatekra teljesen idealis)!
S utana kezdodjek a kovetkezo menet! S meglatod a csodat:)
Nekem masodik menetre legalabb 30-45 perc, es harmadjara mar legalabb masfel ora is lehet:) Ez mindenre eleg kell hogy legyen:)
Nagyon köszönöm mindenkinek!!
Utójáték alatt mit értesz?
És mit csináljak, hogy ha közel járok? (nem teljesen értettem)
Én elhiszem mindenkinek a sok marhaságot, az elszoritás, meg pc izomtorna és hasonlókrol
De gondoljál bele, kefélés közben elkezded szorongatni a farkad, meg talán a legjobb pillanatban azt mondod a barátnődnek hogy most állj
Ugyanmár!
Süldő srác koromban szintén és egy nő hozta elöször a megoldást
Bemész a patikába veszel egy Lidocain krémet, megkened vékonyan a makk tövét körbe és 5 perc mulva kefélsz órákon át
Hosszú használat , év, után el is hagyhatod
Csak az orális szexet ne engedd mert elzsibbad a csaj szája is :)
Ezt a baromságot! Lidocaint csak akkor ajánljatok, ha már Ti is kipróbáltátok legalább 1x... OMG! szakbarbárok
A péniszed is elzsibbad és a csajod hüvelye is elérzéktelenedik tőle! Semmi értelme a szexnek, ha nem érzitek a lidocaintól!
Eszedet használd ne a pénztárcádat!
Ha úgy gondolod, hogy nem bírod tovább, gondolj valamire ami kicsit lankadásra késztet. Mondjuk ha csak kicsit jársz közel, pl gondolhatsz 2-3 másodpercre arra, hogy pl utazol a villamoson vagy valami, bármire ami elvonja a sexről a figyelmedet. Pl egy Tárgyra ami semleges pl egy rozoga Trabantra ami már évek óta parkol ugyan ott és eléggé lerobbant... Ha pedíg nagyon nem bírod, akkor extrémebb dologra Pl: hogy anyád most jött meg és éppen benyit az ajtód, de ne feledd nem kell túlzásba vinni, mert akár rosszul is elsülhet, hogy lekókad, és kijön a hüvelyből. akkor meg ciki, mert megint állítani kell... Ezek a félre gondolkodások, addíg elegek amíg túl nemestek azon a bizonyos feszülési ingeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!