Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valahogy késleltetni?
Figyelt kérdés
Sajnos ma reggel megjött,de szeretném ,hogy ne legyen meg csak egy napra mert fürdőbe megyünk és egyszeri alkalom. Lehet valamit csinálni??Értelmes válaszokat már.Előre is köszi..2011. aug. 25. 08:12
1/5 A kérdező kommentje:
Szombaton megyünk fürdőbe. És akkora kellene.
2011. aug. 25. 08:16
2/5 Manesz válasza:
ez nem fogorvos, nem tudod lezsírozni h nem ma hanem holnap lenne jó.
3/5 Kondor Judit válasza:
Lehet késleltetni ha szedsz gyógyszert,és nem hagysz ki egyetlen egy napot se,amúgy meg tudtommal meg nem.
4/5 anonim válasza:
Talán ha innál mindennap 2-3 dl citromlét nekem segített mondjuk nekem segített igaz csak kevesebbet véreztem de tampont mindenképpen használj.
5/5 A kérdező kommentje:
de nekem már megvan és úgyis jó?? mert most eszek és iszok is citromot megminden,de nem tudom mit várhatok.
2011. aug. 25. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!