Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a squirt, azaz a női ejakuláció véres?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem rég olvastam a női ejakulációról, érdekelt a dolog, így hát rá is álltunk a barátommal a témára, kb. két hónapja sikerült is elérni, ahogy azóta többször is. Eleinte nem vettem észre benne semmit, az utóbbi időben viszont ha megnézem a törölközőt, amit leterítek, mintha pár csepp vérrel keveredett volna. Nem érzek fájdalmat, de ettől még nem nyugodtam meg. Mivel a szakirodalom elég szűkös ebben a témakörben, ezért a kérdésem az lenne, hogy ez normális? Kérem, hogy csak olyanok írjanak, akik már megtapasztalták, és akik tudják, hogy miről beszélek. A válaszokat előre is köszönöm! :) 22/L2013. febr. 21. 15:05
3/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy normális lenne.
De hogy sikerült elérni? Erre nagyon kíváncsi lennék. Ha megosztanád velem ezt privátban, megköszönném.
4/5 A kérdező kommentje:
Olvastam már egy hasonló kérdést, ugyan ez volt szinte, de nem érkezett értelmes hozzászólás. Szóval biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinél előfordult, de mivel sokan úgy vannak ezzel a témával, hogy nem is létezik, mint a tündér, vagy a sárkányok, ezért főleg a tapasztalatokra lennék kíváncsi. Mivel ha valaki még sosem tapasztalta, honnan tudná h normális-e? Ha valaki azt mondja, hogy neki is van ilyen, és soha nem volt véres, (illetve nem is azt mondanám, hogy véres, mert simán a folyadékon nem látszik, ha a lábamra spriccel, csak ha a fehér törölközőre/lepedőre), akkor talán kezdhetek aggódni. :) Mikor több idő telik el az alkalmak között nem látszik annyira, több folyadék spriccel, ha kevesebb, akkor jobban látszik.
2013. febr. 21. 15:23
5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként nőgyógyászhoz rendszeresen járok, mivel tablettát szedek. Semmiféle nőgyógyászati problémám nincs tudtommal.
2013. febr. 21. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!