Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek mi az ami meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mi az ami meg fog egy lányban? Mit nézel meg rajta? (lent)

Figyelt kérdés

Gondolok a kisugárzására hogy milyen legyen akivel ti jól érzitek magatokat? például legyen humora kedves satöbbi.. És mik a külső szempontjából, tehár hogy ott miket néztek meg.. ?

Thx :) egy lány.

2009. szept. 19. 13:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én minden téren az optimálisság híve vagyok,ha nőt keresek. Legyen mindenből a közép. Csinos,egészséges,természetes,hosszú sötét haj,szimmetrikus arcvonás, ne legyen túl alacsony se túl magas,ápolt bőr,tövig levágott körmök, utálom az undorító műkörmöket,szerintem azt csak a nők szeretik magukon. Ezen kivül legyen formás fogós combja meg feneke,de kicsi dereka,nagy melle,de a melle nem meghatározó annyira.Csak extra. Öltözködésre nem legyen tarkabarka túl hangulatos féle,ne úgy nézzen ki mint egy virág, testhezálló ruhák, fekete,kék,fehér,néha priso ezekben a szinekben szeretek látni egy nőt leginkább.Többi olyan jellegeten szerintem. Öltözködjön nőiesen,de ne legyen az a nagyon mű kinézete mint a sztárcelebeknek. LEgyen szolíd,de mégis kitünjön a tömegcucc emberkék közül. Ne legyen szélsőséges divatirányzatok hódoloja kinézet alapján. LEgyen egészséges,a pöcegödör szagú cigifüstös,alkoholgőzős nőket nem lehet eltürni. Nem kötelező mindig magassarkúban járnia,mert akkor kevésbé kapok agyérgőrcsöt a klappogástól,rám nézve előnyős. Ne legyen agyonsminkelve mert egyrészt büdös,másrészt csak álca. Ne legyen extravagáns frizurája,mert szintén mű jellege van,legyen egy normális ragyogó egyenes hosszú haja,nálam az a szép. Kevés ékszer,nem karácsonyfa. Jellembelileg meg olyat keresek aki olyan mint én,de főleg legyen tisztaságmániás,őszinte,megértő,türelmes,szerény,és nem hátrány ha szeret átlagnál többet társalogni, hasonló dolgok érdeklik mint engem. Ne legyen eltúlzottan nagy állatbarát.
2010. szept. 20. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!