Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mi az ami meg fog egy lányban? Mit nézel meg rajta? (lent)
Gondolok a kisugárzására hogy milyen legyen akivel ti jól érzitek magatokat? például legyen humora kedves satöbbi.. És mik a külső szempontjából, tehár hogy ott miket néztek meg.. ?
Thx :) egy lány.
Én pl először az arcát nézem meg, meg a viselkedését, az sokat elárul róluk. Egyébként ez mindenkinél változó, hogy mit néz meg először, egyébként fontosnak tartom azt is, hogy tudjon komolyabban beszélgetni, és viselkedni, legyen közös téma.
17/F
az első és a második megfogalmazta helyettem is :)
16f
"külső megfog, belső megtart"De már sokszor fogott meg engem a külső, de belül üresek voltak a lányok!
Hát am. lényeg az összhatás és hogy magadnak tetsszél, mert ha magadnak tetszel akkor több önbizalmad van, és a magabiztos nők vonzóak.
Igen, az nagyon jó ha van humorod, de az is jó, ha úgy tudna velem bezsélgetni egy csaj, mintha a legjobb haverom lenne!
Mármint nem kéne attól félnem amit mondok, mert mindent meg lehetne vele beszélni!
Ne legyen olyan, mint a legtöbb lány (másokat lenéző kis egoista tiniliba)
17/F
Nekem is a szem nagyon fontos.A szem a lélek tükre,és valamiért úgy érzem,hogyha belenézek a szemébe,és tetszik amit látok,akkor tetszik a "lelke" is.
Hülyén hangzik,de így van.
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!