Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok értékelitek ezt egy fiúban/lányban?
Nem vagyok tökéletes. Koránt sem. Nem vagyok cérna vékony, egy jó alak lehetőségével viszont megáldott a sors. A fenekemen és mellben van husi de derékben és hasban kifejezetten vékony vagyok. Sportolok heti kétszer emellett minden nap kocogok vagy biciklizek és tornázok combra és fenékre. Most úgy vagyok hogy nem lötyög rajtam semmi egész szépek a formák. Így sem tökéletes de az nem lesz soha, viszont legalább próbálok tenni a kilók ellen. Ezt ti képesek vagytok értékelni vagy ha valakin van plusz kiló és emellett egy lusta disznó az ugyanaz a kategória..
17/L
kedevelem a sportos csajokat.
képet!!!
Lehet rosszabb alakú lány is tökéletes, hidd el, nem minden a külső.:) (persze az is szémít, nem ezt mondtam) De egy tök átlagos csajjal is el lehet lenni, sőt aki kívülről nem annyira fullos (inkáb csak átlagso) azok sokkal jobban odateszik magukat a belső értékek terén, ami pl nekem nagyon fontos.:)
F/16
hogy képesek vagyunk e , nem tudom ki mit mond , de én kifejezetten azt tartom vonzónak , és az kelti fel a figyelmemet ,aki sportol , mert az hogy egy lány sportol , egyrészt ritka és aki csinálja arról akkor már alapvetően kiderül hogy van akaratereje , ami nemárt egy lánynál sem , másrészt kiderül róla hogy valószínűleg nem cigizik ,nem alkoholizál 7 napból 5 napot , nem az a plázacica , ha kell leugrik a boltba egy training cuccba is nem festi ki magát ahoz , elég sok dolgot elárul nekem , nyilván azért is gondolom így mert v milyen szinten elvárom hogy pl a jövendőbeli barátnő sportoljon , mert én is sportolok , de hát ez lenne a normális nem?
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!