Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok értékelitek ezt egy fiúban/lányban?
Nem vagyok tökéletes. Koránt sem. Nem vagyok cérna vékony, egy jó alak lehetőségével viszont megáldott a sors. A fenekemen és mellben van husi de derékben és hasban kifejezetten vékony vagyok. Sportolok heti kétszer emellett minden nap kocogok vagy biciklizek és tornázok combra és fenékre. Most úgy vagyok hogy nem lötyög rajtam semmi egész szépek a formák. Így sem tökéletes de az nem lesz soha, viszont legalább próbálok tenni a kilók ellen. Ezt ti képesek vagytok értékelni vagy ha valakin van plusz kiló és emellett egy lusta disznó az ugyanaz a kategória..
17/L
En ertekelem ha valaki tesz az alakjaert, foleg ha sportol.
17f
Szimpatikusnak tűnsz ezalapján, én mindenképpen értékelném. Egyébként nem minden az, ha valaki vékony, előttem megírták az igazságot: kicsit kevésbé vékony testtel is lehet nagyon szépnek lenni. Nekem a nagyon vézna lányok nem is szoktak egyébként tetszeni.
Ha gondolod, írhatnál egy üzit képpel együtt, és szívesen mondok véleményt rólad, mert amit leírtál magadról, az alapján szép lehetsz, kíváncsi vagyok, mit értesz azon, hogy nem leszel tökéletes.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!