Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen nem érdeklik a pasik, se semmi közösségi dolog, miért?
Nem volt még senkije, de már kijelentette hogy feladta a pasizást. El se kezdte.
Nem jár bulizni, de még közösségbe se. Iskola programokból is kihúzza magát, főleg ha 4 után vannak. Semmi program a barátokkal, csak én vagyok neki. De nekem van több is és megsértődik ha nem vagyok itthon hogy facebookon beszéljek vele, én se ülhetek itthon, van barátom is, és nemsokára pestre költözök...
Suli után rögtön haza és otthon is marad. Még a postára se megy be, inkább anyuját küldi el. Nyáron is otthon van, nem dolgozik. Nem tud egyedül főzni, felhívott hogy hogyan mérjen ki 3,5 dl vizet. Nem takarít mert az anyja megcsinálja helyette. Havi 2000Ft zsebpénzt kap és ennyi.
Sokan kérdezték már hogy nem érzi a vágyat?
Még csak nem is ivott még, elítéli azokat akik néha isznak pl egy bulin. Én is szoktam mégse vagyok részeg, csak jól érzem magam és van hogy éjjel 2-3kor jövünk haza mert elmegyünk sétálni, kajálni és ezért is elítél minket.
Én nem értem, mi lesz vele később? Egyetemen, koleszba?
És nem tudjuk ez a baj. Mert sztem ez a kategória nem a fújolni való...
Nem vagyunk részegek, elbeszélgetünk, eszünk, igaz előfordul hogy éjfél körül indulunk haza, vagy elmegyünk még sétálni, de ha megkérne simán nálam alhatna ha eljönne egyáltalán. Más bnőm is aludt már itt és reggel hazament.
Nekem nem esik nehezemre szóba állni másokkal, az egyetem pedig a kapcsolatokról is szól sztem.
Sajnos az elkényeztetettség látszik, hisz oké hogy zsebpénzt kap, de ha költ és mondjuk szerinte fontos volt pl körömlakk, akkor kifizetetteti az anyjával. Sőt mostanában hangoztatja hogy neki nem kell tanulni (nem is teszi) mert az anyja kifizeti az egyetemet neki (idegenvezető akar lenni hogy mehessen keletre). " anya azt mondta hogy nekem még nem kell dolgoznom mert nem is nekem való még" De mindig beviszi a munkahelyére szünetekbe hogy ne legyen otthon egyedül.
Ha valaki véletlen megáll előttük beszélgetni (vidék) akkor kiküldi az anyját hogy küldje el őket onnan.
Régen sem volt sok barátja, azok csak akik most is, kb ovis kora óta ugyanazok, még régi csalódás sincs, kérdezgettem, plátói se volt, semmi. " Ő már régen is tudta hogy nincs normális és felesleges rájuk az időt is pazarolni. Majd kint lesz. "
Önbizalma nem tudom, fura, ha én nem megyek előre akkor be se megy inkább sehova, de ha nem teszem meg akkor felháborodik és hisztive megcsinálja. Szóval érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!