Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog?...

Szerintetek normális dolog? Ha egy 18 éves úgy van fönt közösségi oldalon, hogy a rendes neve mellé még oda van írva pl:Noriko, Hiroto? Ez nem beteges? Nem kéne felnőnie?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 19:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, miért ne írhatna oda bármit is, miért lenne ettől beteges, vagy gyerekes. Az nem beteges, hogy valaki ezt betegesnek tartja?
2011. aug. 3. 19:40
 2/13 anonim ***** válasza:
29%

NEM BÍROM A JAPÁNB.ZIKAT!

Dehogynem beteges! ÁÁÁ

2011. aug. 3. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

vannak olyan oldalak, amik beceneveket, nic neveket is kérnek...

nekem mondjuk nincs, de semmi gáz ha vki használja is

2011. aug. 3. 19:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben semmi beteges nincs. Amikor az Elfújta a szélt olvastam, nekem egy hétig az volt a nevem msn-en (meg Facebook-on is odaírtam a nevem mellé), hogy Mrs Buttler, szerintem poén volt :) Pedig 24 vagyok, és amikor ez történt, akkor is már majdnem ennyi voltam. Senki nem mondta, hogy ez miatt beteges lennék, és én sem éreztem annak magam.
2011. aug. 3. 19:43
 5/13 anonim ***** válasza:
családi kapcsolatokhasimo
2011. aug. 3. 19:45
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
szerintem is kicsit gyerekes mert ha már névnek is azt írja aki akkor eléggé bele lehet buzulva ezekbe az animekbe
2011. aug. 3. 19:48
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Hát én sok olyannal találkozok, hogy például Luca vagyok, Csak simán Petra stb. Nah amikor bejelöl 20 ilyen ember akkor k.rvára ideges vagyok és legszívesebben vissza sem jelölném őket. Szerintem ez ciki és tömegdiliség.
2011. aug. 3. 19:49
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

nekem sok 20 feletti ismerősöm van FBon, akinek megvan ez a japán mániája

nem zavar

sztem nem gáz

2011. aug. 3. 19:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető, hogy olyan közösségben is jártas, ahol ezen a néven ismerték meg, így ezért jónak látta oda kiírni, hogy ez alapján is megtalálhassák (chat, fórum, online játék, stb).

Szerintem ebben semmi beteges nincs, főleg 18 évesen. Fiatal, megteheti. :P

Miért neheztelsz rá? Vagy miért zavar?

2011. aug. 3. 19:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Jah igen még annyi, hogy azt is gáznak találom ha valaki olyan becenevet ír ki, ahogy egyébként senki nem szólítja. Utolsó voltam, most már utolsó előtti.
2011. aug. 3. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!