Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen nem érdeklik a pasik, se semmi közösségi dolog, miért?
Nem volt még senkije, de már kijelentette hogy feladta a pasizást. El se kezdte.
Nem jár bulizni, de még közösségbe se. Iskola programokból is kihúzza magát, főleg ha 4 után vannak. Semmi program a barátokkal, csak én vagyok neki. De nekem van több is és megsértődik ha nem vagyok itthon hogy facebookon beszéljek vele, én se ülhetek itthon, van barátom is, és nemsokára pestre költözök...
Suli után rögtön haza és otthon is marad. Még a postára se megy be, inkább anyuját küldi el. Nyáron is otthon van, nem dolgozik. Nem tud egyedül főzni, felhívott hogy hogyan mérjen ki 3,5 dl vizet. Nem takarít mert az anyja megcsinálja helyette. Havi 2000Ft zsebpénzt kap és ennyi.
Sokan kérdezték már hogy nem érzi a vágyat?
Még csak nem is ivott még, elítéli azokat akik néha isznak pl egy bulin. Én is szoktam mégse vagyok részeg, csak jól érzem magam és van hogy éjjel 2-3kor jövünk haza mert elmegyünk sétálni, kajálni és ezért is elítél minket.
Én nem értem, mi lesz vele később? Egyetemen, koleszba?
Sajnos már próbáltuk :\ Van olyan köztünk aki szintén nem tehet meg akármit mégis zenél és stb. közösségbe jár :)
Ő csak annál jobban megmakacsolta magát.
Ha kötelező valami ami este felé van és közösségi a suliba akkor hisztizik és órákig csapkod. Velem veszekszik :\
Hűha :/ Hát ez esetben nem tudom, hogy tudnék-e valamicskét segíteni....
Ha így éli le az életét az kicsit szegényes lesz, kimaradnak a kalandok, barátok....
Végül is minden ember más, lehet neki ez megfelel, nekünk pedig fura és nem egészen normális dolog. Remélem azért változni fog, és megérzi az élet ízét ;)
Ő még csak át sem esett ezeken, rossz tapasztalata nem volt, egy fiúja volt 14 évesen 1 hétig de ő dobta ki mert nem tetszett neki mégse. Azóta nem is ismerkedik. Se csók se szex se flört. Még ennyi se, nincsenek fiú ismerősei se. A fiú osztálytársakkal sem akar beszélni.
Az anyukája is hasonló beállítottságú, nem ismerkedik, bár ő eljár a bnőivel. Évek óta nincs senkije.
A lányával viszont elég érdekes, még mindig fogni akarja a kezét, teljesen kiszolgálja, becézgeti, akár az utcán is Babám és stb. Ha később végzünk elé jön inkább. Én ezt megbeszéltem anyummal hogy otthon a lánya vagyok tutujgathat, de az utcán ne.
Nem játszik, azt nem szeret. Suliba is ha van olyan óra nézi ott is sorozatát, vagy arról keres infót. De erről én se tudok vele beszélgetni.
Ő azt mondta hogy majd külföldön keres pasit, itt nincs normális!
Nem tudom, azért nem azok az ultrahelyes fiúk, hanem az átlag. A rossz nem kell mert biztos iszik meg drogozik meg csajozik.
A jó meg mert nem menő, hogy öltözik. Lepukkant.
Én is ettől tartok, nem bírná, a koleszba is meghalna mert mások is vannak.
Az osztályban egy fiú szokta néha csak megböki párszor (egy helyen laknak így barátkozna a fiú akinek am van bnője, hogy legyen kivel menni de így... nem megy később meg azzal ha úgy van) akkor is napokig hallgatom hogy mennyire fájt.
Nincs tesója, nem is szeretne. Nekem van szóval ez fel se tűnik. Meg ha az anyja nem foglalkozik akkor napokig szidja, aztán még az anyja kér bocsánatot hogy vesz neki valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!