Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 évesen nem érdeklik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen nem érdeklik a pasik, se semmi közösségi dolog, miért?

Figyelt kérdés

Nem volt még senkije, de már kijelentette hogy feladta a pasizást. El se kezdte.

Nem jár bulizni, de még közösségbe se. Iskola programokból is kihúzza magát, főleg ha 4 után vannak. Semmi program a barátokkal, csak én vagyok neki. De nekem van több is és megsértődik ha nem vagyok itthon hogy facebookon beszéljek vele, én se ülhetek itthon, van barátom is, és nemsokára pestre költözök...

Suli után rögtön haza és otthon is marad. Még a postára se megy be, inkább anyuját küldi el. Nyáron is otthon van, nem dolgozik. Nem tud egyedül főzni, felhívott hogy hogyan mérjen ki 3,5 dl vizet. Nem takarít mert az anyja megcsinálja helyette. Havi 2000Ft zsebpénzt kap és ennyi.

Sokan kérdezték már hogy nem érzi a vágyat?

Még csak nem is ivott még, elítéli azokat akik néha isznak pl egy bulin. Én is szoktam mégse vagyok részeg, csak jól érzem magam és van hogy éjjel 2-3kor jövünk haza mert elmegyünk sétálni, kajálni és ezért is elítél minket.

Én nem értem, mi lesz vele később? Egyetemen, koleszba?

2013. márc. 26. 20:45
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Nem sportol, semmi hobbi, így még nehezebb, mert velem sincs sok közös téma, hisz a pasis dolgokról nem tudunk beszélni. Ő csak azért tud kiakadni ha nincs még fent a neten a kedvenc sorozata.
2013. márc. 26. 21:19
 12/37 A kérdező kommentje:

Sajnos már próbáltuk :\ Van olyan köztünk aki szintén nem tehet meg akármit mégis zenél és stb. közösségbe jár :)

Ő csak annál jobban megmakacsolta magát.

Ha kötelező valami ami este felé van és közösségi a suliba akkor hisztizik és órákig csapkod. Velem veszekszik :\

2013. márc. 26. 21:22
 13/37 anonim ***** válasza:

Hűha :/ Hát ez esetben nem tudom, hogy tudnék-e valamicskét segíteni....

Ha így éli le az életét az kicsit szegényes lesz, kimaradnak a kalandok, barátok....

Végül is minden ember más, lehet neki ez megfelel, nekünk pedig fura és nem egészen normális dolog. Remélem azért változni fog, és megérzi az élet ízét ;)

2013. márc. 26. 21:26
 14/37 Pixi3 ***** válasza:
Nos, azért kérdeztem mert egy kicsit hasonló vagyok a barátosnédhoz. Caak feltételezem de sztem valamikor az elete során valakiben/valamiben hatalmasat csalódott. Én annyiba különbözöm hogy nekem tinikent 15-16 evesen atestem a bulikon meg amiket felsoroltal + dagi vagyok (most 20 vok mellesleg). Én azert itelem el az embereket mert a kinezetem miatt ők is ezt teszik = csalodas az emberekben. Szabad idejet a gep elott tolti = kocka mint én. Szerintem ha nem filmet néz akkor játszik. Ez megmagyarazna hogy mert nem megy sehova. Online játék nagyon letud kötni. Elsősorban az önállosagra kellene ösztökélni. Az én anyám szigoru volt nem patyolgatott igy egy ido utan kenytelen lettem bizonyos dolgokat magamtol csinalni. Sztem probalj beszelni az anyukajaval hogy ez igy nem lesz jo neki hosszutavon. Ha igazam van es telleg csalodas valtja ki nala az itelkezest akkor ezt a csorbát kéne a lelkebol kikalapalni es megmutatni neki az ellenkezojet. Ha nem csalodas akkor is valami oka kell hogy legyen az iteleteinek. A kockasagbol pedig nehez kigyogyulni... Probalj ravilagitani azokra amiket te magad irtal hogy mi lesz vele az eletbe?
2013. márc. 26. 21:27
 15/37 A kérdező kommentje:

Ő még csak át sem esett ezeken, rossz tapasztalata nem volt, egy fiúja volt 14 évesen 1 hétig de ő dobta ki mert nem tetszett neki mégse. Azóta nem is ismerkedik. Se csók se szex se flört. Még ennyi se, nincsenek fiú ismerősei se. A fiú osztálytársakkal sem akar beszélni.

Az anyukája is hasonló beállítottságú, nem ismerkedik, bár ő eljár a bnőivel. Évek óta nincs senkije.

A lányával viszont elég érdekes, még mindig fogni akarja a kezét, teljesen kiszolgálja, becézgeti, akár az utcán is Babám és stb. Ha később végzünk elé jön inkább. Én ezt megbeszéltem anyummal hogy otthon a lánya vagyok tutujgathat, de az utcán ne.

2013. márc. 26. 21:49
 16/37 A kérdező kommentje:

Nem játszik, azt nem szeret. Suliba is ha van olyan óra nézi ott is sorozatát, vagy arról keres infót. De erről én se tudok vele beszélgetni.

Ő azt mondta hogy majd külföldön keres pasit, itt nincs normális!

2013. márc. 26. 21:50
 17/37 Pixi3 ***** válasza:
Akkor tiszta sor. Az anyja a hibás. Ezellen nem is igazán tudom mit lehetne tenni. Srácokkal kapcsolatba... Hát... Azt sztem csak ugy lehetne ha megtapasztalná... Nekem a rusnya külsőm ellenére is volt 5 pasim és szexualis tapasztalataim vannak szóval.. ha legalább 1 jó tapasztalata lenne ilyen téren többet akarna és megtörne. Amúgy próbálj neki "nem helyes" srácokat mutatni. Tudod a filmekben is altalaba a rosszabbul kinézö srácé lesz a dicsőség meg a làny (ha már ennyire szereti a filmeket) lehet hogy azért utálja azokat akiket te mutatsz mert a filmekben ők vannak rossznak feltüntetve vagy ilyesmi.
2013. márc. 26. 22:02
 18/37 Pixi3 ***** válasza:
Jajj a külföld :D én is itt vagyok aztán szinte nyakig ülök a pácban. Ő külföldön még annyika önnállósággal se mint az enyém 3 hónap után otthon kötne ki nyakában egy köteg adóssággal.
2013. márc. 26. 22:10
 19/37 A kérdező kommentje:

Nem tudom, azért nem azok az ultrahelyes fiúk, hanem az átlag. A rossz nem kell mert biztos iszik meg drogozik meg csajozik.

A jó meg mert nem menő, hogy öltözik. Lepukkant.

Én is ettől tartok, nem bírná, a koleszba is meghalna mert mások is vannak.

Az osztályban egy fiú szokta néha csak megböki párszor (egy helyen laknak így barátkozna a fiú akinek am van bnője, hogy legyen kivel menni de így... nem megy később meg azzal ha úgy van) akkor is napokig hallgatom hogy mennyire fájt.

Nincs tesója, nem is szeretne. Nekem van szóval ez fel se tűnik. Meg ha az anyja nem foglalkozik akkor napokig szidja, aztán még az anyja kér bocsánatot hogy vesz neki valamit.

2013. márc. 26. 22:28
 20/37 Pixi3 ***** válasza:
Hát ami biztos, hogy az anyja teszi életképtelenné. Nos, kemény pofonoknak nézhet elébe az élet során az biztos.... Őszintén én is örültem volna anno ha az anyám ilyen lenne de most látom hogy ez rosszabb mint az én szigorú és kiabálós anyám. Amúgy sztem valahogy meg kellene neki mutatnotok hogy ez hová vezet vagy rá világítani. Végén 40 éves szűz marad....
2013. márc. 26. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.