Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 évesen nem érdeklik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen nem érdeklik a pasik, se semmi közösségi dolog, miért?

Figyelt kérdés

Nem volt még senkije, de már kijelentette hogy feladta a pasizást. El se kezdte.

Nem jár bulizni, de még közösségbe se. Iskola programokból is kihúzza magát, főleg ha 4 után vannak. Semmi program a barátokkal, csak én vagyok neki. De nekem van több is és megsértődik ha nem vagyok itthon hogy facebookon beszéljek vele, én se ülhetek itthon, van barátom is, és nemsokára pestre költözök...

Suli után rögtön haza és otthon is marad. Még a postára se megy be, inkább anyuját küldi el. Nyáron is otthon van, nem dolgozik. Nem tud egyedül főzni, felhívott hogy hogyan mérjen ki 3,5 dl vizet. Nem takarít mert az anyja megcsinálja helyette. Havi 2000Ft zsebpénzt kap és ennyi.

Sokan kérdezték már hogy nem érzi a vágyat?

Még csak nem is ivott még, elítéli azokat akik néha isznak pl egy bulin. Én is szoktam mégse vagyok részeg, csak jól érzem magam és van hogy éjjel 2-3kor jövünk haza mert elmegyünk sétálni, kajálni és ezért is elítél minket.

Én nem értem, mi lesz vele később? Egyetemen, koleszba?

2013. márc. 26. 20:45
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Nincs szociális fóbiája, vagy valami hasonló? (nézzetek utána!)

Mert ha nincs, akkor valószínűleg csak hülye túlzárkózott lusta disznó... :/

De persze segíts neki, ha jóbarátnőd! :)

Jófej vagy! ;)

Egyetem, kolesz nem neki való...én is megpróbáltam (igaz én hétvégén mindig haza tudtam járni), nem ment, csak másfél évig :/

2013. márc. 26. 23:44
 22/37 anonim ***** válasza:
végigolvastam a válaszokat... az anyuka k.urvára benne van a dologban! :/
2013. márc. 26. 23:50
 23/37 anonim ***** válasza:

nem lehet, hogy régen sokat bántották lelkileg?. mert egy kicsit magamra ismertem, bár én tetszek ellene, eljárok pl sportolni, szórakozni is, de a "múltam" miatt valahogy még mindig bennem van az, hogy senkinek sem lennék jó, ezért pl most is kikosaraztam egy srácot.:S Segítsetek neki, vigyétek el "titokban" mondjuk egy bárba, vagy egy beülős helyre, de ne mondjátok meg neki, hogy hová mentek.

És dicsérgessétek sokat, mert szerintem semmi önbizalma. És ha szereti a sorozatokat (amikben 90%-ban a központi szerepet a szerelem kapja), akkor biztos, hogy ő is vágyik valakire, csak fél a csalódástól. 20/L

2013. márc. 27. 08:34
 24/37 A kérdező kommentje:

Egyetemre akar menni, de sajnos én is tudom magamról hogy én sem bírnám.. nemhogy ő.

Nincs semmilyen fóbiája, lelkileg is oké, de régen se járt sehova.

Titokban semmit nem lehet, mert ha nem mondjuk meg akkor inkább fogja magát és hazamegy, hisztizik. Fagyizni is nagyon nehéz elvinni nyáron, inkább megvesszük és ő megeszi útközben.

Önbizalma van mert ha így be tud szólogatni.. meg azért elmondja hogy tudja hogy jól néz ki stb. Ha megdícsérjük akkor nem köszöni meg csak igen tudom. Ha valami nem úgy megy ahogy ő akarja (kötelező oszt.kirándulás suli időn kívül) akkor órákig csapkod és lehord mindennek, pedig nem én tehetek róla.

Nem szerelmes sorozatok, hanem japán sorozatok, ami ilyen kaland és akció.

Küldtem már neki Tuti gimi-t hátha de nem tetszett neki mert nem izgalmas, nyálas. Hát pedig én se szeretem a nyálasokat szóval ez nem az. Könyvet nem olvas, én imádok romantikus regényt olvasni. Ő semmit, még a kötelezőt is inkább megkérdezi tőlem hogy mi volt. Alig tanul.

2013. márc. 27. 08:44
 25/37 anonim ***** válasza:

Pedig először nekem is a szociális fóbia jutott eszembe. Na meg le kellene szakadnia az anyjáról. Gondolom az anyja nem fogadja el ,hogy a lánya már szinte felnőtt.Ennek a lánynak soha semmi sem felel meg elég begyöpösödött.. szerintem azért ,mert saját magának sem tud megfelelni, az önbizalma a béka segge alatt lehet. Meg kellene mutatni neki ,hogy ezek a dolgok nem rosszak sőt. Ha így folytatja tovább senkije és semmije nem lesz egész életét a 4 fal között fogja leélni na és mi van akkor ha az anyja meghal és nem fogja eltartani? Akkor mi lesz ezzel a kiscsajjal? El kellene gondolkoznia vagy felkereshetne egy jó pszichológust..Van apukája?

Nem lehet ,hogy leszbikus ? / tényleg aszexuális Vagy pedig eléggé elfolytja az érzéseit, vágyait az anyuka miatt.Itt nem csak a lánynak az anyukának is változnia kellene , meg nem kinyalni a 'pici' lánya seggét.

2013. ápr. 18. 22:43
 26/37 anonim ***** válasza:
A szülei nem váltak el esetleg?
2013. ápr. 18. 23:03
 27/37 A kérdező kommentje:

Apuja meghalt amikor ő 6 volt. Azóta kettesben vannak, testvére sincs. Az egyik fiú osztálytársunkkal jár haza és látszik hogy durván semmi nem jó neki, minden zavarja. Ha lenne tesója meghalt volna, fiú szórakozik megböki a vállát és egyből: fááj nemáár. Nekem 2 tesóm is van szóval elég jó idegedző, olyasmin amiken ő brutálisan kiakad az nekem semmi. Tehát sírt amikor 1 napig lavórból kellett fürdenie mert elromlott a bojler. Nekünk amikor épült a házunk hetekig kinti wc, kinti zuhany és élek, tele tapasztalattal :D

Mi lesz vele egyetemen, ahol nem az a legnagyobb aggódás nappalin hogy mikor érek haza hanem nagyon sok más. Most kész van minden apró dologtól! komolyan minden aprótól ami nem úgy van ahogy ő akarja. Az anyja pakol neki kaját és fel van háborodva ha nem az amit akart, ha kevés stb. Én legalább 3 éve magamnak teszek amit akarok. Reggel viszi neki a kaját ágyba... Én ilyet akkor kaptam ha beteg voltam nagyon és nem tudtam felkelni :D Kolesz, egyetem nappalin... hááát..

Beszélgettünk az osztálykirándulásról és feljött hogy jó lenne elmenni meginni egy sört. Erre vágta a fejeket, meg fújolt minket, hogy ő biztos nem fog. Lehúzó tud lenni.

Komolyan elgondolkodtam ezen, mert oké nekünk is van párunk de ha egy igazán jó pasi jön szembe nem hagyjuk szó nélkül, főleg neki mondjuk hogy nézd.. erre rá se néz.

Az anyjával kettesbe megy nyaralni. Engem a szüleim küldenek, a nyáron kérdeztem hogy nem akar jönni Szegedre vagy Debrecenbe, mi a nyáron végig akarjuk járni a nagyobb városokat, ahogy lesz időnk meg pénzünk. Nem ő nem jön. Nyáron ő csak otthon van, én 3 műszakban dolgoztam, mindig írt üzenetet hogy unatkozik, meddig alszik, anyuja mit csinált neki, vásárolgat. Én az első albérletemre gyűjtök meg telefonra, nekem a szüleim nem adnak így pénzt hogy megveszik, de így jobban értékelem is!

2013. ápr. 18. 23:13
 28/37 anonim ***** válasza:
Elég sok fals viselkedésminta van ezekben a távol-keleti japán meseizékben, nem lehet esetleg ez a ludas? Egyébként a csapkodás és hisztizés tényleg durva, talán nevelni kellett volna pár sallerrel, mondom ezt úgy, hogy a diszkót és a lebujokat én is utálom.
2013. ápr. 18. 23:15
 29/37 anonim ***** válasza:
Az a baja ,hogy elvan kényeztetve és az anyja mindent megcsinál helyette. így sose fog megtanulni semmit sem vagy csak szenvedés útján. Az is szerepet játszhat a viselkedésében ,hogy az apukája meghalt. Ebből az állapotból ki kellene valahogy billenteni. Mert ha saját magán múlik akkor így fogja leélni az életét és csak saját magát fosztja meg a jó dolgoktól , ami szomorú.
2013. ápr. 18. 23:18
 30/37 A kérdező kommentje:
Azokat én se szeretem, mi inkább ez a beülünk kajálni, megiszunk mellé valamit kategória vagyunk.
2013. ápr. 18. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!