Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Nem értem :S
Most 14éves vagyok. Még 11éves koromban tetszett nekem egy srác... (nem voltam belé szerelmes meg semmi komoly, csak egy picit tetszett) Az osztályban minden fiúval tudok beszélgetni de vele nem... valamiért nem tudok a szemébe nézni, és nem tudok mit mondani neki, ha szól hozzám.
Jah és még egy valamit. Szerintetek mit tegyek??Begbocsássak?? (Osztálytársam) szakított egy csajjal, majd engem szemelt ki, a jeleket észrevettem. Egy nap Facebookon megirta h így szeret, úgy szeret stb.(Én nem tápláltam iránta ilyen érzéseket,és tudtam hogy csak pótléknak kellenék) Nem akartam megbántani, finomat visszautasítottam azzal hogy: majd suliban megbeszéljük a többit. Majd angol órán... rámnézet, és úgy mosolygott rám mint valami "macsó" és nem mertem ránézni... Majd barátnőmtől hallom hogy: Mi zaklatott fel?? (Mivel kiírtam Skype-ra) majd mondta hogy vele is hasonló a helyzet... csak neki azt mondta : "Megfogdosnám a melleidet, átmászok a kerítésen hozzátok és..." stb. Azóta ha szólunk egymáshoz(ritkán) veszekedünk, kerülöm. Megbocsátsak neki??
1) Ha nem tudsz vele mirol beszelgetni, akkor ne beszelgess vele. Ha miden fiuval joban vagy az osztalybol, akkor egy ido utan ugyis o fog utanad koslatni.
2) En elhiszem, hogy 14 evesen mar minden felerol almodoznak a fiuk, de ha ezt konkretan le is irja(fogdosas), es ilyen modorban, akkor csak egy eretlen tacsko, aki beprobalkozik mindenhol mindennel, hatha valami bejon majd. Ne bocsass meg neki, ne legy vele kulon haragba, csak ne foglalkozz vele. Esetleg ha megint valamelyik oran (egyertelmuen) ugy nez rad, hangosan szolj ra, hogy kattanjon le rolad, mert eleg gaz, amit csinal, es kifejezetten nem szexi, hiaba hiszi ezt. Ezutan nem fogja csinalni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!