Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy olyan lány jár egyfolytában a fejemben, akivel talán még barátok sem vagyunk, viszont mégis vonzódom hozzá?
Figyelt kérdés
Voltatok már hasonló helyzetben?2013. márc. 18. 15:26
11/26 anonim válasza:
Ha nem próbálod meg, sosem fogod megtudni hogy mit lehet kihozni ebből a helyzetből. Van vesztenivalód? :)
12/26 anonim válasza:
En is voltam hasonlo helyzetben, de szerencsere atleptem rajta. Csak annyit tudtam rola, hogy hanyadikos, hogy hivjak s ilyen aprosagok. Nem tudom mit szerettem benne. Nem is olyan szep.
Szerintem lepj valamit az ugy erdekeben. Legalabb koszono viszonyban vagytok? Legy vele kedves, ha lehet kezdemenyezz beszelgetest stb. Amugy hany evesek vagytok?
13/26 anonim válasza:
milyen gyakran szoktatok találkozni? és mit jelent az,hogy talán még barátok sem vagytok?
15/26 anonim válasza:
Szeretnél tőle valamit, vagy fogalmad sincs?
16/26 A kérdező kommentje:
Ez a vonzalom most leginkább a belső tulajdonságai miatt van és nem a külső. Persze nagyon szép lány, de valahogy a gondolkodásával fogott meg.
És, ha lehetne, akkor egy rendes barátságot szeretnék tőle, nem is kapcsolatot.
2013. márc. 23. 13:12
17/26 anonim válasza:
16 Kérdező, mondd el ezt neki, biztos rá bólint:)
18/26 anonim válasza:
akkor nyugodtan beszélj vele, ha csak egy rendes barátságot szeretnél :) nem veszíthetsz vele
19/26 anonim válasza:
de azt nem értem, hogy akkor mi tart vissza?
20/26 anonim válasza:
" És jelenleg úgy érzem, hogy legbelül egy ilyen lányra vágytam mindig is." - most akkor ez mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!