Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem könnyen össze lehet keverni azt ha a lány elutasít azzal ha csak azt akarja hogy kicsit jobban kaparjon a pasi. De mégis milyen akkor a lány ha azt akarja h jobban kaparjon a srác? Hogy viselkedik?
"Ha eddig flörtölgettetek és belementetek egymás játékéba, elutasítás után is ugyan úgy érdeklődik."
Ennek szted mi értelme van??
Nem baj amit írtál csak érdekelne a véleményed h mi értelme az ilyeneknek ha elutsít.
Elutasít, majd újból mutatja, hogy érdeklődik irántad?
Sok mindentől lehet..
Pl kíváncsi a reakcióidra, vagy még ő sem teljesen tudja mit akar..Esetleg össze is jönne veled, de vannak dolgok, amik meggátolják, amik miatt nem akar/mer..
Vagy szimplán csak érzékeltetni akarja, hogy ő "nehezen" megszerezhető és kíváncsi, hogy mennyire vagy kitartó..:D
az első kommentelőjé hülyeség.
Amugy miutan visszautasitott miilyen lett a kapcsolatotok?
1. Flortolos = akar majd még vmit, de nem áll készen/nincs meg a bizalom mág el akarja mélyíteni a kapcsot/egyeb okok
2. Barati = vszinuleg tényleg nem akar toled semmit
sok sikert ;)
Azóta 2szer találkoztunk.
Úgy tettünk mintha nem is történt volna visszautasítás(nem beszéltünk róla). Abszolút nem éreztem távolságtartást a részéről, érdeklődő,kedves volt. Beszéltünk olyan témákról is melyről azelőtt nem.A hangulat olyan heccelős,csipkelődős volt.
Véletlenül ez kimaradt:Később megtudtam h valakinek elmondta h még nem egészen lépett túl a volt barátján.(sokáig voltak együtt)Emiatt mégis vehetem tisztán elutasításnak a dolgot a leírtak ellenére?
Fel is merült bennem 1 kérdés evvel kapcsolatban:Van olyan h a lány nincs túl még az előző barátján viszont szeretne valamit egy másik fiútól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!