Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál már igazán magányos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már igazán magányos?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 21:44
1 2 3
 21/28 ASOT ***** válasza:

Márpedig szeressél mozogni mert a tunyaság a lustaság az ücsörgés és a bezárkózás csak elrontja az egészségedet is nem csak a lelkedet.

ne fogd a hidegre!

2013. márc. 15. 22:01
 22/28 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hogy nem szeretek mozogni :) szívesen sétálok kutyával vagy anélkül, vagy túrázom is néha, csak futni, sportolni nem annyira szeretek. A bent punnyadás nem tesz jót tényleg, ezt már tapasztaltam.. :/
2013. márc. 15. 22:03
 23/28 ASOT ***** válasza:

Akkor holnap menj és sétáltass kutyát a kutyus is örülni fog, vagy ha nincs kutya akkor kapj el egy macskát abból nagyon sok van és sétáltasd azt. Menj ki a levegőre.

Friss levegő.

Amúgy ha nem akkor punnyadni fogsz még tuti 3 napig mert nem hiszem h dolgoznál.

2013. márc. 15. 22:10
 24/28 A kérdező kommentje:
Holnap dolgozom sajnos :) (illetve annyiból nem sajnos, hogy lesz pénz belőle) De vasnap szerintem elkapom a kutyusunkat..
2013. márc. 15. 22:27
 25/28 anonim ***** válasza:
24%

Én soha, mindig találok olyat ami leköt.

Esetleg keres v mi elfoglaltságot te is hát ha segít.

2013. márc. 15. 23:24
 26/28 anonim ***** válasza:
58%

De még mennyire:(

Jó lenne valaki aki igazán megért végre...

23l

2013. márc. 16. 20:17
 27/28 anonim ***** válasza:
Voltam és most pont olyan kedvemben vagyok, hogy rám tört ez a sz@r érzés, úgyhogy jövök is ide panaszkodni. Már nem vagyok magányos, de ha az lennék, már biztos, hogy nem élnék. Nálam két évig tartott ez az állapot. Az elején még jól viseltem, mert sokat dolgoztam és egyetemre jártam, ezért alig voltam otthon a szobám magányában, bezárva. Viszont amikor véget ért a suli, ki kellett hagynom egy évet, mert nem jelentkeztem sehova, elmentem dolgozni, amivel szintén sok idő elment. De amikor otthon voltam, azt az időt üresnek éreztem és kezdtem megijedni attól, hogy csak abból áll az életem, hogy eszek, iszok, elvégzem a dolgom, dolgozok, majd hazamegyek kockulni egy hülye szerepjátékkal és másnap kezdődött az egész elölről. Amikor megszűnt a munkahelyem, nem találtam másikat és hónapokig itthon ültem. Kezdetben tanultam sokat, ez mérsékelte a dolgot, de utána, ahogy kitavaszodott, elkezdett zavarni, hogy mindig otthon ülök és állandó mehetnékem lett. Találtam is partnert hozzá, aki ma már magasról sz@rik a fejemre, de legalább pár hónapig heti egy alkalommal tudtam vele találkozni, már az is nagyon sokat jelentett nekem. De azután eltűnt. Utána hiányoltam az elmenéseket szombat esténként, az nagyon rossz volt. Az vetett véget ennek a rémálomnak, hogy megismerkedtem a párommal. Amikor visszagondolok erre az időszakra, egy utolsó, szánalmas, sz@r alaknak érzem magam, aki képtelen normális kapcsolatokat kialakítani.
2013. márc. 25. 16:45
 28/28 A kérdező kommentje:

#25 van rengeteg elfoglaltságom/hobbim, de valahogy az nem pótolja az embereket. Pedig tényleg nem vagyok az a fajta, akinek tényleg semmi érdeklődési köre nincs. :/ Mostanában sajnos csak az idő szab neki határt, mármint az időhiány.

#26 én értelek.. valahogy én nem tudom ezt senkivel sem megosztani, talán mert nem nagyon van a környezetemben ilyen, aki még így érez.

#27 a helyzet egyenlőre detto, suli meg munka, viszont tisztában vagyok vele, hogy évek múlva nem túl boldogan nézek vissza majd erre az időszakra. Mármint túl sok felmutatni valóm nem lesz, maximum a pénz és diploma, de sovány vigasz, ha nincs senkid. Remélem nekem is szerencsésebbre fordul a dolog előbb-utóbb :)

2013. márc. 26. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!