Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már igazán magányos?
Márpedig szeressél mozogni mert a tunyaság a lustaság az ücsörgés és a bezárkózás csak elrontja az egészségedet is nem csak a lelkedet.
ne fogd a hidegre!
Akkor holnap menj és sétáltass kutyát a kutyus is örülni fog, vagy ha nincs kutya akkor kapj el egy macskát abból nagyon sok van és sétáltasd azt. Menj ki a levegőre.
Friss levegő.
Amúgy ha nem akkor punnyadni fogsz még tuti 3 napig mert nem hiszem h dolgoznál.
Én soha, mindig találok olyat ami leköt.
Esetleg keres v mi elfoglaltságot te is hát ha segít.
De még mennyire:(
Jó lenne valaki aki igazán megért végre...
23l
#25 van rengeteg elfoglaltságom/hobbim, de valahogy az nem pótolja az embereket. Pedig tényleg nem vagyok az a fajta, akinek tényleg semmi érdeklődési köre nincs. :/ Mostanában sajnos csak az idő szab neki határt, mármint az időhiány.
#26 én értelek.. valahogy én nem tudom ezt senkivel sem megosztani, talán mert nem nagyon van a környezetemben ilyen, aki még így érez.
#27 a helyzet egyenlőre detto, suli meg munka, viszont tisztában vagyok vele, hogy évek múlva nem túl boldogan nézek vissza majd erre az időszakra. Mármint túl sok felmutatni valóm nem lesz, maximum a pénz és diploma, de sovány vigasz, ha nincs senkid. Remélem nekem is szerencsésebbre fordul a dolog előbb-utóbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!