Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor voltál először igazán szerelmes?
19 évesen.
Előtte is voltak fellángolások, de amit vele éreztem az össze sem hasonlítható semmi korábbival (és későbbivel...). Jártunk 2 évig, aztán szakított velem.
Nem tudom elfelejteni. Már nem fáj a hiánya, de elfelejteni soha nem fogom és erősen kétlem, hogy ezt bárki csak úgy csettintésre felülírja.
21L
Most 15 éves vagyok/lány/.
Most vagyok a legszerelmesebb. Nem büszkeségemre de rengeteg pasim volt, ilyen egyhét, megint egyhét...
Most már lehet ennyi idősen furán hangzik, de egy komolyabb kapcsolatot szeretnék. A barátom aki most van, teljesen más a többitől, és minden percet vele töltenék. Mi a 2013-as év elején jöttünk össze. Tudom nem sok idő még ez, de érzem hogy komolyabb lesz a dolog, mint a többi. Remélem is :)
Nemrég össze akartam jönni egy lánnyal. Nem jött össze...
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!