Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már igazán magányos?
Na mond el nekünk mi a problémád?
Nem kellesz senkinek sem?
Vagy elhagytak?
9-es, kíváncsi voltam, hogy ki érez még így.
ASOT, nem hagytak el mostanában, vagyis csak annyi az egész, hogy nincs senkim. Viszont ez nem csak azzal függ össze, hogy pasi nincs, hanem úgy vagyok mint 15-ös, ez az érzés függetlenül attól is tud jönni ha éppen van párom. De gondolom nem csak én érzek így egyedül. :)
Így már érthetőbb.
De ezek szerint az a legfőbb gondod h senkivel nem tudod megosztani a problémáidat hiába van kizárva az h nem amiatt van h nincs senki. Nagyon barátok sem lehetnek ezek szerint.
Viccen kívül ilyenkor jót tenne amikor valaki ilyen magányos menj ki vegyél cipőt kabátot fusd körbe a házat 2-3x és meglátod jobb lesz. Ez nem vicc!
Barátok mind élik a saját életüket :) Mármint úgy értem, hogy máshol tanulnak, vagy párjuk van így nincs idejük rám. Próbálok új kapcsolatokat kiépíteni.
Köszi a tippeket :) Mozogni nem szeretek, viszont gondoltam kellene valami olyan ami kikapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!