Magányos vagyok. Már több mint egy éve h szakítottunk a barátommal. Most már igazán jöhetne valami "új". Viszont fogalmam sincs h hol lehetne ismerkedne, és hogyan?
Úgy érzem annyi idegig együtt voltunk a volt barátommal(4év) h már nem tudom hogy működik ez az egész... És már több mint egy éve nincs senkim.most már jöhetne egy uj szerelem. Jó lenne megint boldognak lenni
19/L
Ez tök érdekes. Én úgy egy hónapja szakítottam a barátommal öt év után. Kicsit féltem attól, hogy majd nem lesz senkim se, én meg azt sem tudom, hogyan és hol kell ennyi idősen ismerkedni. Ehhez képest azt veszem észre, hogy a környezetemben a legtöbb fiú elkezdett érdeklődni irántam, amin meglepődtem, mert ezek olyan emberek, akik azt sem tudták korábban, hogy volt barátom. (Nem közeli ismerősökről van szó.) Olyan ez, mintha rám lenne írva, hogy szabad vagyok, lehet próbálkozni. :) Én meg élvezem ezt a kis flörtölgetést.
Szerintem legyél kedves és közvetlen mindenkivel. Bátran beszélgess olyanokkal is, akiktől nem szeretnél semmit, mert így a többiek azt látják, hogy nyitott vagy. Legyen pozitív a kisugárzásod, ne azt sugalld a viselkedéseddel, hogy magányos vagy és nem érzed így jól magadat, mert ha ez kívülről is látszik, akkor el fogsz riasztani mindenkit. Sok sikert neked!
20/L
Nekem meg ma van a születésnapom de nincs kivel ünnepelni.Hozzám ugyan fiatal vagy de ha van kedved üljünk be egy italra valahova,így te is kimozdulsz és én is. :)
33/F
Majd írjátok meg randiztatok-e végül.
Egyébként nem a érdező túl fiatal hozzád, hanem te vagy hozzá túl öreg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!