Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú vagyok, depressziós. Fogalmam sincs, én mit tudnék adni egy lánynak, és úgy érzem, még jó ideig nem lesz barátnőm. Mit csináljak?
Lássuk be 20 évesen egy begyepesedett srác vagy!
Menj el a barátaiddal bulizni, nyiss az emberek felé. Mert ha így maradsz még 40 évesen is "anyuci pici fia" leszel!
Alig van barátom.
Az az igazság, hogy akármennyire dühít, végül is meg tudom érteni a csajokat is. Ha belegondolok, végül is így én se kellenék magamnak. Ami dühít az az, hogy nem én tehetek erről az egészről, ennek családi okai vannak.
Ejha... nagyon ismerős a sztori....
El kell menned egy szakemberhez minél hamarabb, mert magadtól nem valószínű, hogy kilépsz ebből az ördögi körből. Én nem tettem meg, és 27 évesen is ott tartok, ahol most te. Nem fog megoldódni magától, erre ne is számíts. Ha nem lépsz, akkor is rossz lesz, nagyon rossz hidd el. Nem akarlak sértegetni meg semmi, de a fejeddel van a gond, ezt el kell fogadnod. Önmagad ellensége vagy, ide is csak kínodban írtad ezt ha jól sejtem, nem hitted te, hogy innen megkapod a nagy megoldás receptjét. Én együtt tudok érezni veled, és kívánom, hogy kikerülj ebből. De még1x mondom, a mostani irány nem jó, akármennyire is taszít a másik irány.
Mi van veletek? Huszon évesen az összes fiú sajnálja magát, ahelyett hogy felemelkednétek a gép elől és ismerkednétek?!
Higgyétek egy túl élitek!
Nem az összes fiú sajnálja magát, ez az illúzió azért van, mert a gyk-ra azok írnak "kínjukban", ahogy az egyik előző válaszoló írta, akik ilyen helyzetben vannak. Csomó fiú van, aki köszöni, jól elvan, de azok buliznak és dugnak, nem látod őket ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!