Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok sosem szoktak belegondolni, hogy milyen lenne nekik, ha ők lennének a túlsó oldalon?
Azt vettem észre, hogy manapság sok nő lehetetlen elvárásokat támaszt a másik felé és kiemelkedően rideg, érzéketlen tud lenni. Gyakran olvastam itt az oldalon a "pasiból van, tudnia/képesnek kell lennie/ el kell viselnie..." kezdetű mondatokat.
De ha jobban megnézzük, a nem kérdése még a fogantatáskor eldől, attól függően, hogy milyen ondósejt kerül be a petesejtbe. Nem az egyén érdeme, hogy mi lesz a lába között.
Akkor viszont belegondolhatnának a lányok néha-néha, hogy ő mit tenne akkor, milyen módon, stílusban, helyzetben szólítaná meg a másikat, ha neki kellene kezdeményeznie. Vagy abba, hogy ő képes lenne-e felmutatni olyan anyagi és/vagy személyes értékeket, amiket a másiktól kapásból elvár.
Gondoltam, érdemes lenne ezt a kérdést megvitatni.
"...lányok sosem szoktak belegondolni"
Lányok, gondolkozni? Nem vársz te sokat? A probléma az, hogy sokan puhap*csként viselkednek. Mégis kit érdekelnek a csajok igényei? Ők mit adnak cserébe? Ja, hogy szétteszik a lábukat nagy kegyesen és akkor részükről ennyi.
Férfiként az lenne a dolgo(tok), hogy letörjétek az ilyen beképzelt, hülye p*csák egóját.
Rossz a személyes és birtokos névmás: nem az Ő igényei a fontosak, hanem a TIÉD. Nem Ő az első a kapcsolatban, hanem TE.
Mindig belegondolok milyen a túlsó oldalon.
Az első dolog, aminek örülnék, hogy sokkal többet és mindenféle kaját ehetnék, és nem lenne ingadozó a hormonszintem. A második, hogy nem kéne sminkelnem, beszárítanom a hajam, elérhetetlen helyeken szőrtelenítenem, agyalnom azon hogy miben menjek rendezvényekre, mert mindenhova jó az öltöny.
Nem számítanék K-nak vagy nimfománnak ha a szexről beszélek. Nem néznének idiótának, mert értek a számítógépekhez és a kedvenc zenekarom az Iron maiden.
Ha odamegyek valakihez, hogy "Szia ebédelünk együtt?" "Lesz a következő órán katalógus? Ha igen, melléd ülhetek?" "Hova mész nyáron gyakorlatra?" stb. akkor nem egy nyomulós PCSA lennék, hanem egy rámenős pasi. Ennyi. A fiúk megijednek, ha valaki kezdeményezni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!