Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok sosem szoktak belegon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok sosem szoktak belegondolni, hogy milyen lenne nekik, ha ők lennének a túlsó oldalon?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy manapság sok nő lehetetlen elvárásokat támaszt a másik felé és kiemelkedően rideg, érzéketlen tud lenni. Gyakran olvastam itt az oldalon a "pasiból van, tudnia/képesnek kell lennie/ el kell viselnie..." kezdetű mondatokat.

De ha jobban megnézzük, a nem kérdése még a fogantatáskor eldől, attól függően, hogy milyen ondósejt kerül be a petesejtbe. Nem az egyén érdeme, hogy mi lesz a lába között.

Akkor viszont belegondolhatnának a lányok néha-néha, hogy ő mit tenne akkor, milyen módon, stílusban, helyzetben szólítaná meg a másikat, ha neki kellene kezdeményeznie. Vagy abba, hogy ő képes lenne-e felmutatni olyan anyagi és/vagy személyes értékeket, amiket a másiktól kapásból elvár.

Gondoltam, érdemes lenne ezt a kérdést megvitatni.

2013. márc. 13. 21:17
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Noydra, a pénz szerintem akkor számít nagyon, ha maga a csaj olyan, illetve, ha más, komoly hiányosságokat kell ellensúlyozni.
2013. márc. 13. 22:05
 22/31 Noydra ***** válasza:
Egy kapcsolatban, amiben BÁRMIT is pénzzel kéne pótolni már rég nem ér semmit sem... Szeretet legalábbis biztos nincs benn :)
2013. márc. 13. 22:08
 23/31 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. És mégis, milyen sok hasonlót látni manapság.
2013. márc. 13. 22:10
 24/31 Noydra ***** válasza:
Azoknak a legnagyobb része egy okos pénzéhes lány, meg egy buta pénzes fiú a főszereplői... Semmilyen érzelem nincs általában a kapcsolataikba... Semmit nem is ér :)
2013. márc. 13. 22:13
 25/31 anonim ***** válasza:
A legtöbb lány nem várja el, hogy a fiú automatikusan igent mondjon, és nem kezd el "esélyt" követelni.
2013. márc. 13. 22:38
 26/31 LeftBehind ***** válasza:
25. Igazad van,a lányok csak azt várják el,hogy aki odamegy hozzájuk az legyen maga a belső béke,legyen vicces,vigyorogjon mint a fakutya,legyen kedves,de azért pimasz,egy tökéletesen megfelelő szöveggel közeledjen és azért illő lenne neki jól kinézni is.
2013. márc. 13. 23:12
 27/31 anonim válasza:
na ebből elég!!!!!a csajok nem azért utasítanak vissza egy fiút mert bizonytalan vagy mert nem áll jól a haja(?)!!!!!hanem azért mert egyszerűen nem jön be neki a srác!!! és közlöm veletek, hogy nem minden lány ilyen esetlen!!!!
2013. márc. 13. 23:32
 28/31 LeftBehind ***** válasza:
popstarbarbi - Ja,persze....én meg a Donald kacsa vagyok!
2013. márc. 13. 23:56
 29/31 anonim ***** válasza:

"...lányok sosem szoktak belegondolni"

Lányok, gondolkozni? Nem vársz te sokat? A probléma az, hogy sokan puhap*csként viselkednek. Mégis kit érdekelnek a csajok igényei? Ők mit adnak cserébe? Ja, hogy szétteszik a lábukat nagy kegyesen és akkor részükről ennyi.

Férfiként az lenne a dolgo(tok), hogy letörjétek az ilyen beképzelt, hülye p*csák egóját.

Rossz a személyes és birtokos névmás: nem az Ő igényei a fontosak, hanem a TIÉD. Nem Ő az első a kapcsolatban, hanem TE.

2013. márc. 14. 07:56
 30/31 anonim ***** válasza:

Mindig belegondolok milyen a túlsó oldalon.

Az első dolog, aminek örülnék, hogy sokkal többet és mindenféle kaját ehetnék, és nem lenne ingadozó a hormonszintem. A második, hogy nem kéne sminkelnem, beszárítanom a hajam, elérhetetlen helyeken szőrtelenítenem, agyalnom azon hogy miben menjek rendezvényekre, mert mindenhova jó az öltöny.

Nem számítanék K-nak vagy nimfománnak ha a szexről beszélek. Nem néznének idiótának, mert értek a számítógépekhez és a kedvenc zenekarom az Iron maiden.

Ha odamegyek valakihez, hogy "Szia ebédelünk együtt?" "Lesz a következő órán katalógus? Ha igen, melléd ülhetek?" "Hova mész nyáron gyakorlatra?" stb. akkor nem egy nyomulós PCSA lennék, hanem egy rámenős pasi. Ennyi. A fiúk megijednek, ha valaki kezdeményezni akar.

2013. márc. 14. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!