Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzitek úgy mintha a nők 1 külön faj lennének?
Ez gimnázium végén futott át úgy igazán az agyamban.Pont szemben ültek a csajok.Ahogy végigtekintettem rajtuk,vmi rossz érzés fogott el.V inkább csodálat.Ezek 18-19 éves létükre szőrös tolltartókkal,állatkás füzetekkel járkálnak.Mesefigurás felsők....stb.És még menőnek is érzik benne magukat.Kényeskednek.És arról az üres locsogásról ne is beszéljünk.Megy a duma a semmiről.Mivel tulajdon képen nem is csinálnak otthon semmit.(megy a facebook ott is csak egymás után kémkednek,meg nyalják egymás seggét,h rájuk ne írjon senki semmi rosszat).A legtöbbjével 1 filmről sem lehetett volna beszélni(max a Twillightről)Egymással is csak a hülyeségekről tudnak dumálni,meg kibeszélni a másikat.Miközben ujjal mutogatnak h ki beszél ki kit.Úgy látom h a férfiak többségének is csak azért kellenek h legyen kit átölelni meg dugni.Ha szórakozni akarnak,v dumálni akkor azt a haverjaikkal teszik.
Véleményem és tapasztalatom szerint normálisabb nőkkel, már csak a 30-as éveikben lehet találkozni.
Most ideírom h tisztelet a kivételnek,mert biztos van ilyen.Pláne h nem is merek minden nőt.És előre is elnézést kérek az ellenkező nemtől.(akinek nem inge ne vegye magára).De sajna én csak ilyen nőkkel vagyok kapcsolatba.Csak ilyeneket ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!