Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzitek úgy mintha a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek úgy mintha a nők 1 külön faj lennének?

Figyelt kérdés

Ez gimnázium végén futott át úgy igazán az agyamban.Pont szemben ültek a csajok.Ahogy végigtekintettem rajtuk,vmi rossz érzés fogott el.V inkább csodálat.Ezek 18-19 éves létükre szőrös tolltartókkal,állatkás füzetekkel járkálnak.Mesefigurás felsők....stb.És még menőnek is érzik benne magukat.Kényeskednek.És arról az üres locsogásról ne is beszéljünk.Megy a duma a semmiről.Mivel tulajdon képen nem is csinálnak otthon semmit.(megy a facebook ott is csak egymás után kémkednek,meg nyalják egymás seggét,h rájuk ne írjon senki semmi rosszat).A legtöbbjével 1 filmről sem lehetett volna beszélni(max a Twillightről)Egymással is csak a hülyeségekről tudnak dumálni,meg kibeszélni a másikat.Miközben ujjal mutogatnak h ki beszél ki kit.Úgy látom h a férfiak többségének is csak azért kellenek h legyen kit átölelni meg dugni.Ha szórakozni akarnak,v dumálni akkor azt a haverjaikkal teszik.

Véleményem és tapasztalatom szerint normálisabb nőkkel, már csak a 30-as éveikben lehet találkozni.

Most ideírom h tisztelet a kivételnek,mert biztos van ilyen.Pláne h nem is merek minden nőt.És előre is elnézést kérek az ellenkező nemtől.(akinek nem inge ne vegye magára).De sajna én csak ilyen nőkkel vagyok kapcsolatba.Csak ilyeneket ismerek.

2013. jan. 17. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
de igen
2013. jan. 17. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
:D hát, igen, nekem is van egy cuki szőrös macis pénztárcám:D Igazad van amúgy, sok lány ilyen, meg ami nekik érdekes, az sztem minden srácnak üres fecsegés:D
2013. jan. 17. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Inkább nem, ugyanis nem vagyok híve az inter-species erotica-nak.
2013. jan. 17. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
A többség sajnos tényleg ilyen, de azért vannak normálisak is. Próbálkozz más helyeken, ne olyanokon, ahol az ilyen plázapics@k gyűlnek.
2013. jan. 17. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Koncentrálj a lányoknak annak a nagy hányadára, akik nem ilyenek.
2013. jan. 17. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen kis szőrös pénisztárcám
2013. jan. 17. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Erről nem mi tehetünk, hogy te egy kis faluban élsz, ahol csak ilyen lányok vannak.
2013. jan. 18. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!