Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Márkásabb ruhákkal nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Márkásabb ruhákkal nagyobb sikereim lennének az ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Tehát, ha a mostani takko, C&A, kínai ruhák helyett vennék pár Mustang farmert, egy hozzáillő ugyanilyen márkájú cipőt, valamint egy New Yorker vagy egyéb márkás pólót, elmennék fodrászhoz, akkor nagyobb esélyem lenne a sikeres ismerkedésre?

Vagy hiába vannak rajtam akármilyen ruhák, ha 167 centi vagyok, nincs esélyem?

16/F

2013. jan. 23. 19:49
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Neked?esélytelen
2013. jan. 23. 19:50
 2/29 anonim ***** válasza:
nem
 3/29 anonim ***** válasza:
Nem a márka számít, hanem az, hogy izléses legyél.
 4/29 anonim ***** válasza:

"New Yorker vagy egyéb márkás pólót"

A New Yorker ugyanolyan fos, mint a Takko. Ráadásul nincs egy normális cucc sem ott.

2013. jan. 23. 19:51
 5/29 A kérdező kommentje:
Jó, akkor nem New Yorker, hanem egyéb, márkás ruha.
2013. jan. 23. 19:52
 6/29 anonim ***** válasza:

azigen...

lényegtelen milyen márkát viselsz

DE AZ IS LÉNYEGTELEN, HOGY HÁNY CM VAGY!!

ha valamire, erre fogadnék, hogy a gyakorira járó fiók nagyrésze azt hiszi, hogy a lányoknak csak a vékony, magas, pénzes, bunkó pasik jönnek be:D

nem amiatt nincs esélyed, mert kínai cuccokat hordasz, vagy mert alacsony vagy

hanem azért, mert fogalmad sincs a nőkről/lányokról

2013. jan. 23. 19:52
 7/29 anonim ***** válasza:
Most felöltözöl "márkásan" - ami nagyjából 50 ropi - csak azt fogod sugalni, hogy sok pénzed van - ami nagyon-nagy jópont a csajonknál, de aztán elterjed hogy nem és megkapod a "b*zi" kitüntetést, mert hát micsoda dolog ez, hogy márkásan jársz de nulla a pénzed.
2013. jan. 23. 19:56
 8/29 anonim ***** válasza:

"ha valamire, erre fogadnék, hogy a gyakorira járó fiók nagyrésze azt hiszi, hogy a lányoknak csak a vékony, magas, pénzes, bunkó pasik jönnek be:D"

Mert az esetek 90%-ban így is van.

A maradék 10% meg eleve esélytelen más tényezők miatt :D

2013. jan. 23. 19:57
 9/29 A kérdező kommentje:

6-os: Szerintem azért csak nem annyira lényegtelen, hogy mi van rajtam, mert a fentebb leírt cuccokban jobban érezném magam, mint a kínai ruhákban, tehát a hétköznapi boldogságom valamilyen szinten nőne.

Ja, és szerintem egyáltalán nem lényegtelen, hogy hány cm vagyok, ugyanis: 1.: A minap emiatt lettem elutasítva. 2.: Egy 150 centis srácnak szerinted ugyanannyi esélye lenne, mint egy 180 centisnek?

2013. jan. 23. 19:57
 10/29 anonim ***** válasza:

én használt ruhákat szoktam venni... és van összesen 2 farmerom amit hordok egész télen (felváltva, mosva!):D

ha nem vagy sznob, akkor jól érzed magad ebben is

170 vagyok és van barátnőm... és miatta már 3 másik csajt kellet lerázzak..

ok, az 150 centi valóban nem sok, de a múltkor hallottam, hogy egy törpe (tudod, ami betegség szerint kisnövésű és nagy fejű) valami 180as modell csajjal van együtt, most házasodtak ingyombingyomtál:D

2013. jan. 23. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!