Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Márkásabb ruhákkal nagyobb sikereim lennének az ismerkedésben?
Tehát, ha a mostani takko, C&A, kínai ruhák helyett vennék pár Mustang farmert, egy hozzáillő ugyanilyen márkájú cipőt, valamint egy New Yorker vagy egyéb márkás pólót, elmennék fodrászhoz, akkor nagyobb esélyem lenne a sikeres ismerkedésre?
Vagy hiába vannak rajtam akármilyen ruhák, ha 167 centi vagyok, nincs esélyem?
16/F
Tudod miért hallottad és hogy miért került bele a hírekbe, ha ott hallottad? Mert nagyon ritka az ilyen és különleges.Azt nem szokták bejelenteni, hogy egy 180 centis srác összejött egy "bomba" csajjal, mert ez hétköznapi, épp ezért senkit nem érdekel.
Nem vagyok sznob, szimplán jobban érezném magam ezekben a ruhákban, szerintem azért, mert régebben csakis kínaira telt vagy turkálóra (ne értsd félre, nem ítélem el, aki ott vásárol, szimplán nem egyezik az elveimmel a másodkézből vásárlás) és szerintem ez lehet ennek az érzésnek a kiváltója, hogy próbálok minél jobban elzárkózni ettől a régi életemetől, mert bizony nem volt fenékig tejfel.
nem
azért volt a hírekben mert a csaj ismert
és a fickó nem 150 volt, hanem 110:D
a kisugárzást nem a ruha adja.. a ruhának elég, ha ápolt benyomást kelt.. vagyis jó a kínai ruha, csak legyen kivasalva, és ne legyen büdös
a kisugárzás belőled jön
illetve hát ahogy nézem nem jön
Azért az érdekelne 16 évesen miből telik márkás cuccokra? Megnyílt anyuci pénztárcája, és alászáll a della?
Komolyan ezekben a márkás boltokban normális női ruhák is alig vannak, férfi ruhák meg semennyi...
Ja és csajként mondom neked, hogy abszolút nem számít hogy alacsony vagy...az sokkal inkább, hogy egy elkényeztetett fogyasztó birka vagy, aki márkamániás. (nálam ez hatalmas negatív tulajdonság)
A viselkedésedből gondolom. Mert mondjuk eszedbe sem jut hogy ha van egy kis plusz pénzed esetleg valami hasznosabbra költhetnéd...szüleidnek adhatnád. (persze lehet ti gazdagabbak vagytok, de nekem ha egy kicsivel több pénzem van viszem haza, mert szüleimnek kell segíteni, hogy fenntartsák a családot) Szóval személy szerint ha nekem telne akkor sem költenék márkás cuccokra, mert marhaság.
De te sem válaszoltad meg a kérdést? Honnan szeded a pénzt a márkásabb cuccokra.
Rosszul gondolod, nem vagyok elkényeztett, annyira azért nem élünk jól, nincs BMW-nk, nincs iPhone-om, nem járok hetente vásárolni.A pénz legnagyobb részét születésnapomra, névnapomra és karácsonyra kaptam, így nem hiszem, hogy vissza kellene adnom szüleimnek.Továbbá a jegyekért is fizetnek szüleim, kötöttünk egy olyan megállapodást, hogy ha kapok egy ötöst, adnak 300 Ft-ot, négyesért 200-at, hármasnál nem történik semmi, kettesnél én adok nekik 200-at, egyesnél 300-at, így összehoztuk a kellemeset a hasznossal:)
Továbbá még pár forint ilyen segítő munkákból is összejön, hogy a szomszédnak letakarítom a havat, sétáltatom a kutyáját meg ehhez hasonló, általában szezonális munkák.
Egyébként szerinted mi hasznosabbra tudnám költeni ezt a pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!