Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Márkásabb ruhákkal nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Márkásabb ruhákkal nagyobb sikereim lennének az ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Tehát, ha a mostani takko, C&A, kínai ruhák helyett vennék pár Mustang farmert, egy hozzáillő ugyanilyen márkájú cipőt, valamint egy New Yorker vagy egyéb márkás pólót, elmennék fodrászhoz, akkor nagyobb esélyem lenne a sikeres ismerkedésre?

Vagy hiába vannak rajtam akármilyen ruhák, ha 167 centi vagyok, nincs esélyem?

16/F

2013. jan. 23. 19:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

ami azt illeti, szüleid elolvashattak volna valami pszichológiai könyvet mielőtt fizettek a jegyekért... 19 évesen tudom, hogy ez nem vvezet jóra.. no mindegy..

ne bäszd el a pénzed ilyenekre, nem ér semmit.. inkább tanulj meg csajozni, és hidd el jobb lesz..

2013. jan. 23. 22:11
 22/29 anonim ***** válasza:

Te tudod...én magam példájából indulok ki...ha van pénzem biztos nem ruhákra költeném, hanem mondjuk elmennék kirándulni barátommal,(abból a 50.000ft-ból amit egy márkás boltban rögtön el lehet költeni, mi novemberben háromnapos túrát szerveztünk)

Esetleg befektetem mivel jelenleg ékszereket készítek eladásra, és a tőke mindig jól jön...de ez én vagyok. Én inkább élményekre vágyom mint divatolni.

Nem azt mondom, hogy nem veszek sosem ruhákat, mert sajnálom a pénzt feleslegesen kidobni egy ugyanolyan pólóért ami használtan, vagy kínaiban negyedannyiba sem kerül. (és nehogy azt hidd, hogy annyival jobb minőségű a New yorker és társai) Vannak kivételek mikor kell a minőségre törekedni, de ez nem az. (Pl nemrég vettem egy bőrkabátot motorozáshoz, ahol számít a minőség. Mert ha esel kell, hogy megfogjon valami)

De természetesen te tudod, a te pénzed. Én csak a kérdésre válaszoltam. Nekem mint lánynak, tuti nem imponálnál jobban attól, mert menő holmikat hordasz.

2013. jan. 23. 22:13
 23/29 A kérdező kommentje:
Megtanulok csajozni, amint elmondod, hogy hol is kezdjem és hogy hogy tudok fejlődni a csajozásban.
2013. jan. 23. 22:14
 24/29 anonim ***** válasza:

Ja ami meg a fizetünk a jó jegyért elméletet illeti....na látod ez az elkényeztetés, és a butaság.

Alapnak kéne lenni, hogy tanulsz és tanulni akarsz a saját érdekedért és jövődért...nem pedig azért mert pénzt kapsz/illetve veszítesz a jegyek miatt)

2013. jan. 23. 22:15
 25/29 A kérdező kommentje:
De nem mondta senki, hogy nélküle nem tanulnék, tehát nem a pénzért tanulok.Vagyis ha úgy vesszük, lényegében pénzért tanulok, de nem a mostaniért, hanem majd a munkahelyi fizetésért.
2013. jan. 23. 22:24
 26/29 anonim ***** válasza:

épp ezért nem kéne fizetni érte, mert alap, hogy ötös minden...

csajozásban meg úgy kell fejlődni, hogy elfelejted, hgoy a ruhára vagy a magasságra döglenek a csajok.. arra döglenek, amit mondasz, ahogy viselkedsz és amit sugárzol

2013. jan. 23. 22:30
 27/29 A kérdező kommentje:

Jó, ezt elfelejtettem akkor.Mondhatnám, hogy "Ok, következő szint?" de inkább nem teszem, mert nem lenne értelme, inkább majd megpróbálom kitapasztalni a dolgokat.

De attól még megveszem azt a pár ruhát, mert jobban érzem magam bennük, mint a kínais ruhákban, de mint mondtam, lehet valami nincs rendben velem és ezzel csak a régi, csóró életemtől akarok elzárkózni, nem tudom.

Köszönöm az eddigi válaszokat, mentem aludni, jó éjt!

2013. jan. 23. 22:38
 28/29 anonim válasza:

Szerintem jól látod, tényleg sokat dob a jó ruházat, én egyszer vettem ilyen páwa göncnek minősülő nadrágot és máris megnézett két csaj magának, tudtam, hogy bejövök nekik, ennyi.

MÁskor meg észre sem vettek a csajok, mert sajnos elég szegények vagyunk, nagyon gáz ruháim vannak. :/

2013. jan. 24. 13:33
 29/29 anonim ***** válasza:
Ha csak ugy vettek eszre, hogy pawa gonc van rajtad, akkor ne te jottel be nekik.... az ilyen csajok stilus alapjan valasztanak pasit, es nem izgatja oket a fiu szemelye... persze kesobb a fejehez vagjak, hogy mennyit valtozott, pedig csak megismertek a fiut es az elutott az ok megalmodott, irrealis idealjuktol..
2013. jan. 24. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!