Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Márkásabb ruhákkal nagyobb sikereim lennének az ismerkedésben?
Tehát, ha a mostani takko, C&A, kínai ruhák helyett vennék pár Mustang farmert, egy hozzáillő ugyanilyen márkájú cipőt, valamint egy New Yorker vagy egyéb márkás pólót, elmennék fodrászhoz, akkor nagyobb esélyem lenne a sikeres ismerkedésre?
Vagy hiába vannak rajtam akármilyen ruhák, ha 167 centi vagyok, nincs esélyem?
16/F
ami azt illeti, szüleid elolvashattak volna valami pszichológiai könyvet mielőtt fizettek a jegyekért... 19 évesen tudom, hogy ez nem vvezet jóra.. no mindegy..
ne bäszd el a pénzed ilyenekre, nem ér semmit.. inkább tanulj meg csajozni, és hidd el jobb lesz..
Te tudod...én magam példájából indulok ki...ha van pénzem biztos nem ruhákra költeném, hanem mondjuk elmennék kirándulni barátommal,(abból a 50.000ft-ból amit egy márkás boltban rögtön el lehet költeni, mi novemberben háromnapos túrát szerveztünk)
Esetleg befektetem mivel jelenleg ékszereket készítek eladásra, és a tőke mindig jól jön...de ez én vagyok. Én inkább élményekre vágyom mint divatolni.
Nem azt mondom, hogy nem veszek sosem ruhákat, mert sajnálom a pénzt feleslegesen kidobni egy ugyanolyan pólóért ami használtan, vagy kínaiban negyedannyiba sem kerül. (és nehogy azt hidd, hogy annyival jobb minőségű a New yorker és társai) Vannak kivételek mikor kell a minőségre törekedni, de ez nem az. (Pl nemrég vettem egy bőrkabátot motorozáshoz, ahol számít a minőség. Mert ha esel kell, hogy megfogjon valami)
De természetesen te tudod, a te pénzed. Én csak a kérdésre válaszoltam. Nekem mint lánynak, tuti nem imponálnál jobban attól, mert menő holmikat hordasz.
Ja ami meg a fizetünk a jó jegyért elméletet illeti....na látod ez az elkényeztetés, és a butaság.
Alapnak kéne lenni, hogy tanulsz és tanulni akarsz a saját érdekedért és jövődért...nem pedig azért mert pénzt kapsz/illetve veszítesz a jegyek miatt)
épp ezért nem kéne fizetni érte, mert alap, hogy ötös minden...
csajozásban meg úgy kell fejlődni, hogy elfelejted, hgoy a ruhára vagy a magasságra döglenek a csajok.. arra döglenek, amit mondasz, ahogy viselkedsz és amit sugárzol
Jó, ezt elfelejtettem akkor.Mondhatnám, hogy "Ok, következő szint?" de inkább nem teszem, mert nem lenne értelme, inkább majd megpróbálom kitapasztalni a dolgokat.
De attól még megveszem azt a pár ruhát, mert jobban érzem magam bennük, mint a kínais ruhákban, de mint mondtam, lehet valami nincs rendben velem és ezzel csak a régi, csóró életemtől akarok elzárkózni, nem tudom.
Köszönöm az eddigi válaszokat, mentem aludni, jó éjt!
Szerintem jól látod, tényleg sokat dob a jó ruházat, én egyszer vettem ilyen páwa göncnek minősülő nadrágot és máris megnézett két csaj magának, tudtam, hogy bejövök nekik, ennyi.
MÁskor meg észre sem vettek a csajok, mert sajnos elég szegények vagyunk, nagyon gáz ruháim vannak. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!