Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél miért nagyobb az önuralom, mint pasiknál?
Figyelt kérdés
Jó, persze nem mindegyiknél, de általában a pasik közül rengeteg van, aki állandóan csak ágyba vinne mindenkit, nőknél ez jóval kevesebb. Miért?2013. jan. 21. 19:08
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez társadalmi felfogás. Ha jól belegondolsz a pasinak, ha védekezik nem lehet semmi baja, míg te teherbe eshetsz.
3/4 anonim válasza:
Ez így szerintem eléggé sarkított felfogás. Az ismeretségi körömben volt/van rengeteg srác, aki hűséges típus, és szerintem itt is sokan vannak olyanok, akik nem csinálnák fűvel-fával (máskülönben pl. nem lenne sok olyan kérdés, hogy hol vannak a normális lányok, miért nem kellek a lányoknak stb.). De tudnék sok olyan példát is mondani az ismerőseim közül, ahol pont a lányok "ledérebbek", és szinte bárkinek szétteszik a lábukat, felajánlkoznak, nyomulnak, mert hogy ki kell élniük magukat, élvezniük kell az életet és hasonló blabla. Egyébként ez szerintem nem feltétlenül csak önuralom kérdése, sok függ a neveltetéstől, a családi mintától, a környezettől stb. Lehet, hogy a te ismeretségi körödben rossz tapasztalatokat szereztél, én viszont ugyanúgy tudnék számtalan példát hozni arra is, hogy a fiú hűségesen él évek óta a barátnőjével, feleségével, gyerekük is van stb.
4/4 anonim válasza:
a férfiak kb 100 szor erősebben kívánják a szexet mint a nők.
jó nekik
kb ahhoz hasonlítható, mielőtt a csaj elmegy, ez az érzés nos majdnem ez alapból van a férfiakban, tehát nekik nem is kell sok, hogy elmenjenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!